Record Details

Еко-інновації використання відходів харчової промисловості в контексті досвіду країн членів ЄС

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Еко-інновації використання відходів харчової промисловості в контексті досвіду країн членів ЄС
 
Creator Тимчак, В. С.
Tymchak, V.
 
Subject харчова промисловість
харчові відходи
інноваційна діяльність
еко-інновації
кормова база
 
Description Харчова промисловість є однією із найважливіших галузей агропромислового сектору економіки країни, яка вирішує питання забезпечення населення високоякісними харчовими продуктами та сировиною. Одним із основних завдань харчової промисловості є не тільки збільшення обсягу виробництва традиційних продовольчих товарів, а й стимулювання органічного виробництвасировини для потреб переробних підприємств. Згідно Закону України «Про виробництво та обіг органічної сільськогосподарської продукції та сировини» ст. 1 виробництво органічної продукції (сировини) – виробнича діяльність фізичних або юридичних осіб (у тому числі з вирощування та переробки), де під час такого виробництва виключається застосування хімічних добрив, пестицидів, генетично модифікованих організмів (ГМО), консервантів тощо, та на всіх етапах виробництва (вирощування, переробки) застосовуються методи, принципи та правила, визначені цим Законом для отримання натуральної(екологічно чистої) продукції, а також збереження та відновлення природних ресурсів.
 
Date 2016-08-18T10:26:24Z
2016-08-18T10:26:24Z
2016
 
Type Conference materials
 
Identifier Тимчак В. С. Еко-інновації використання відходів харчової промисловості в контексті досвіду країн членів ЄС / В. С. Тимчак // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. IV Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2016. – С. 516–522.
978-617-7265-64-0
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5313
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок