Еко-інновації використання відходів харчової промисловості в контексті досвіду країн членів ЄС
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
View Archive InfoField | Value | |
Title |
Еко-інновації використання відходів харчової промисловості в контексті досвіду країн членів ЄС
|
|
Creator |
Тимчак, В. С.
Tymchak, V. |
|
Subject |
харчова промисловість
харчові відходи інноваційна діяльність еко-інновації кормова база |
|
Description |
Харчова промисловість є однією із найважливіших галузей агропромислового сектору економіки країни, яка вирішує питання забезпечення населення високоякісними харчовими продуктами та сировиною. Одним із основних завдань харчової промисловості є не тільки збільшення обсягу виробництва традиційних продовольчих товарів, а й стимулювання органічного виробництвасировини для потреб переробних підприємств. Згідно Закону України «Про виробництво та обіг органічної сільськогосподарської продукції та сировини» ст. 1 виробництво органічної продукції (сировини) – виробнича діяльність фізичних або юридичних осіб (у тому числі з вирощування та переробки), де під час такого виробництва виключається застосування хімічних добрив, пестицидів, генетично модифікованих організмів (ГМО), консервантів тощо, та на всіх етапах виробництва (вирощування, переробки) застосовуються методи, принципи та правила, визначені цим Законом для отримання натуральної(екологічно чистої) продукції, а також збереження та відновлення природних ресурсів.
|
|
Date |
2016-08-18T10:26:24Z
2016-08-18T10:26:24Z 2016 |
|
Type |
Conference materials
|
|
Identifier |
Тимчак В. С. Еко-інновації використання відходів харчової промисловості в контексті досвіду країн членів ЄС / В. С. Тимчак // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. IV Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2016. – С. 516–522.
978-617-7265-64-0 http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5313 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок
|
|