Record Details

Антикризова стратегія виробництва екологічно чистих продуктів харчування

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Антикризова стратегія виробництва екологічно чистих продуктів харчування
 
Creator Сус, Т. Й.
 
Subject екологічне сільгоспвиробництво
ведення сільгоспвиробництва
агропромисловий комплекс
 
Description В умовах світової фінансової кризи та складного соціально-економічного стану держави, зумовленого падінням злочинної влади та військового конфлікту на Сході України, аграрна сфера забезпечує суттєві валютні надходження в умовах дефіциту валюти та різкої девальвації гривні. В 2014 році аграрний сектор був єдиною галуззю, яка показала зростання, зокрема за січень-листопад обсяг
сільгоспвиробництва зріс на 5%. В минулому році агропромисловий комплекс забезпечив понад 30% експорту та залишається одним з найбільших роботодавців, де зайнято близько 3 млн осіб.
 
Date 2016-08-17T10:21:49Z
2016-08-17T10:21:49Z
2015
 
Type Conference materials
 
Identifier Сус Т. Антикризова стратегія виробництва екологічно чистих продуктів харчування / Т. Сус // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : Полісся, 2015. – С. 228–231.
978-966-655-759-2
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5303
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет; Полісся