Антикризова стратегія виробництва екологічно чистих продуктів харчування
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
View Archive InfoField | Value | |
Title |
Антикризова стратегія виробництва екологічно чистих продуктів харчування
|
|
Creator |
Сус, Т. Й.
|
|
Subject |
екологічне сільгоспвиробництво
ведення сільгоспвиробництва агропромисловий комплекс |
|
Description |
В умовах світової фінансової кризи та складного соціально-економічного стану держави, зумовленого падінням злочинної влади та військового конфлікту на Сході України, аграрна сфера забезпечує суттєві валютні надходження в умовах дефіциту валюти та різкої девальвації гривні. В 2014 році аграрний сектор був єдиною галуззю, яка показала зростання, зокрема за січень-листопад обсяг сільгоспвиробництва зріс на 5%. В минулому році агропромисловий комплекс забезпечив понад 30% експорту та залишається одним з найбільших роботодавців, де зайнято близько 3 млн осіб. |
|
Date |
2016-08-17T10:21:49Z
2016-08-17T10:21:49Z 2015 |
|
Type |
Conference materials
|
|
Identifier |
Сус Т. Антикризова стратегія виробництва екологічно чистих продуктів харчування / Т. Сус // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : Полісся, 2015. – С. 228–231.
978-966-655-759-2 http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5303 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет; Полісся
|
|