Органічне виробництво сільськогосподарської продукції як чинник її якості й конкурентоспроможності
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
View Archive InfoField | Value | |
Title |
Органічне виробництво сільськогосподарської продукції як чинник її якості й конкурентоспроможності
|
|
Creator |
Суліма, Н. М.
|
|
Subject |
конкурентоспроможна продукція
органічна продукція ринок продукції |
|
Description |
Рушійною силою сучасного розвитку економічного і виробничого потенціалу підприємств є якість продукції, яка здійснює всебічний вплив на його фінансово-господарську діяльність. В ринковій економіці якість продукції є найважливішим фактором підвищення конкурентоспроможності, збуту продукції і прибутковості роботи підприємства. Для підприємницьких структур в конкурентній боротьбі з виробниками-аналогами дуже важливий ціновий фактор і рівень якості продукції, причому саме якість останнім часом набуває первинного значення для покупця. |
|
Date |
2016-08-17T10:09:50Z
2016-08-17T10:09:50Z 2015 |
|
Type |
Conference materials
|
|
Identifier |
Суліма Н. М. Органічне виробництво сільськогосподарської продукції як чинник її якості й конкурентоспроможності / Н. М. Суліма // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : Полісся, 2015. – С. 225–228.
978-966-655-759-2 http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5302 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет; Полісся
|
|