Record Details

Органічне виробництво сільськогосподарської продукції як чинник її якості й конкурентоспроможності

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Органічне виробництво сільськогосподарської продукції як чинник її якості й конкурентоспроможності
 
Creator Суліма, Н. М.
 
Subject конкурентоспроможна продукція
органічна продукція
ринок продукції
 
Description Рушійною силою сучасного розвитку економічного і виробничого потенціалу підприємств є якість продукції, яка здійснює всебічний вплив на його фінансово-господарську діяльність. В ринковій економіці якість продукції є найважливішим фактором підвищення конкурентоспроможності, збуту продукції і прибутковості
роботи підприємства. Для підприємницьких структур в конкурентній боротьбі з виробниками-аналогами дуже важливий ціновий фактор і рівень якості продукції, причому саме якість останнім часом набуває первинного значення для покупця.
 
Date 2016-08-17T10:09:50Z
2016-08-17T10:09:50Z
2015
 
Type Conference materials
 
Identifier Суліма Н. М. Органічне виробництво сільськогосподарської продукції як чинник її якості й конкурентоспроможності / Н. М. Суліма // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : Полісся, 2015. – С. 225–228.
978-966-655-759-2
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5302
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет; Полісся