Вимоги до органічного виробництва продукції скотарства в ЄС
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
View Archive InfoField | Value | |
Title |
Вимоги до органічного виробництва продукції скотарства в ЄС
|
|
Creator |
Ковальчук, О. Д.
Kovalchuk, O. |
|
Subject |
скотарство в ЄС
вимоги до виробництва органічної продукції аграрна політика |
|
Description |
Спільна аграрна політикам ЄС, з її наголосом на ринкову орієнтацію та постачання якісних продуктів для задоволення потреб споживачів вірогідно і надалі стимулюватиме ринок органічної продукції. Відповідно до Регламенту Ради (ЄС) № 834/2007 від 28 червня 2007 р. «Про органічне виробництво та маркування органічних продуктів» органічне виробництво є комплексною системою управління сільськогосподарським виробництвом та виробництвом харчових продуктів, що поєднує передовий досвід у навколишньому природному середовищі, високий рівень біологічного різноманіття, збереження природних ресурсів, застосування високих стандартів благополуччя тварин та виробничі методи, що відповідають вподобанням окремих споживачів щодо продуктів, вироблених з використанням природних речовин та процесів.
|
|
Date |
2016-08-17T07:11:58Z
2016-08-17T07:11:58Z 2015 |
|
Type |
Conference materials
|
|
Identifier |
Ковальчук О. Д. Вимоги до органічного виробництва продукції скотарства в ЄС / О. Д. Ковальчук // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : Полісся, 2015. – С. 67–70.
978-966-655-759-2 http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5288 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет; Полісся
|
|