Record Details

Особливості виробництва тваринницької продукції на органічній основі

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Особливості виробництва тваринницької продукції на органічній основі
 
Creator Талавиря, М. П.
Талавиря, О. М.
Ващенко, В. В.
 
Subject тваринницька продукція
органічна основа
вимоги до екологічного сільського господарства
 
Description Тривалий час у всіх без винятку країнах перед сільським господарством ставили головне завдання: нарощувати обсяги виробництва продукції та розширювати її асортимент для задоволення потреб населення, кількість якого постійно зростала. Ставку при цьому робили на індустріалізовані методи агровиробництва, нехтуючи ґрунтозахисними заходами, що призвело до стрімкого збільшення витрат вичерпних природних ресурсів і деградації ґрунтів. Важливим напрямом розвитку аграрного сектора в країнах ЄС є розвиток органічного сільського господарства.
 
Date 2016-08-16T09:56:32Z
2016-08-16T09:56:32Z
2015
 
Type Conference materials
 
Identifier Талавиря М. П. Особливості виробництва тваринницької продукції на органічній основі / М. П. Талавиря, О. М. Талавиря, В. В. Ващенко // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : Полісся, 2015. – С. 47–52.
978-966-655-759-2
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5271
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет; Полісся