Особливості виробництва тваринницької продукції на органічній основі
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
View Archive InfoField | Value | |
Title |
Особливості виробництва тваринницької продукції на органічній основі
|
|
Creator |
Талавиря, М. П.
Талавиря, О. М. Ващенко, В. В. |
|
Subject |
тваринницька продукція
органічна основа вимоги до екологічного сільського господарства |
|
Description |
Тривалий час у всіх без винятку країнах перед сільським господарством ставили головне завдання: нарощувати обсяги виробництва продукції та розширювати її асортимент для задоволення потреб населення, кількість якого постійно зростала. Ставку при цьому робили на індустріалізовані методи агровиробництва, нехтуючи ґрунтозахисними заходами, що призвело до стрімкого збільшення витрат вичерпних природних ресурсів і деградації ґрунтів. Важливим напрямом розвитку аграрного сектора в країнах ЄС є розвиток органічного сільського господарства.
|
|
Date |
2016-08-16T09:56:32Z
2016-08-16T09:56:32Z 2015 |
|
Type |
Conference materials
|
|
Identifier |
Талавиря М. П. Особливості виробництва тваринницької продукції на органічній основі / М. П. Талавиря, О. М. Талавиря, В. В. Ващенко // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : Полісся, 2015. – С. 47–52.
978-966-655-759-2 http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5271 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет; Полісся
|
|