Record Details

Деякі проблеми виробництва органічної продукції підприємствами харчової промисловості

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Деякі проблеми виробництва органічної продукції підприємствами харчової промисловості
 
Creator Тарасюк, Г. М.
 
Subject проблеми виробництва
підприємства харчової промисловості
підвищення потенціалу виробництва
екологічне маркування
 
Description Безпека та якість харчової продукції вже давно стали основними для вибору споживачем того чи іншого товару. Виробник повинен запропонувати ринку не просто якісну та безпечну для здоров’я продукцію, але екологічну чисту, органічну. Ці критерії є особливо важливими для підприємств, які прагнуть зайняти лідируючі позиції на ринку.
 
Date 2016-08-16T10:08:21Z
2016-08-16T10:08:21Z
2015
 
Type Conference materials
 
Identifier Тарасюк Г. М. Деякі проблеми виробництва органічної продукції підприємствами харчової промисловості / Г. М. Тарасюк // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : Полісся, 2015. – С. 44–47.
978-966-655-759-2
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5273
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет; Полісся