Деякі проблеми виробництва органічної продукції підприємствами харчової промисловості
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
View Archive InfoField | Value | |
Title |
Деякі проблеми виробництва органічної продукції підприємствами харчової промисловості
|
|
Creator |
Тарасюк, Г. М.
|
|
Subject |
проблеми виробництва
підприємства харчової промисловості підвищення потенціалу виробництва екологічне маркування |
|
Description |
Безпека та якість харчової продукції вже давно стали основними для вибору споживачем того чи іншого товару. Виробник повинен запропонувати ринку не просто якісну та безпечну для здоров’я продукцію, але екологічну чисту, органічну. Ці критерії є особливо важливими для підприємств, які прагнуть зайняти лідируючі позиції на ринку.
|
|
Date |
2016-08-16T10:08:21Z
2016-08-16T10:08:21Z 2015 |
|
Type |
Conference materials
|
|
Identifier |
Тарасюк Г. М. Деякі проблеми виробництва органічної продукції підприємствами харчової промисловості / Г. М. Тарасюк // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : Полісся, 2015. – С. 44–47.
978-966-655-759-2 http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5273 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет; Полісся
|
|