Record Details

Екологічний та природно-кліматичний ризики: сутність, особливості оцінки та наслідки для продовольчої безпеки

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Екологічний та природно-кліматичний ризики: сутність, особливості оцінки та наслідки для продовольчої безпеки
 
Creator Скопенко, Н. С.
 
Subject екологічний ризик
рівень безпеки харчових продуктів
наслідки екологічного ризику
 
Description Україна характеризується сприятливими природними умовами для розвитку сільського господарства й виробництва екологічно чистої сільськогосподарської продукції та її якісної переробки. Проте в сучасних умовах господарювання та з урахуванням особливостей виробничого циклу в АПК все більшої уваги потребують екологічний та природно-кліматичний ризики, що обумовлюють рівень безпеки харчових продуктів та екологізації виробництва.
 
Date 2016-08-15T11:24:41Z
2016-08-15T11:24:41Z
2015
 
Type Conference materials
 
Identifier Скопенко Н. С. Екологічний та природно-кліматичний ризики: сутність, особливості оцінки та наслідки для продовольчої безпеки / Н. С. Скопенко // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : Полісся, 2015. – С. 30–35.
978-966-655-759-2
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5245
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет; Полісся