Екологічний та природно-кліматичний ризики: сутність, особливості оцінки та наслідки для продовольчої безпеки
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
View Archive InfoField | Value | |
Title |
Екологічний та природно-кліматичний ризики: сутність, особливості оцінки та наслідки для продовольчої безпеки
|
|
Creator |
Скопенко, Н. С.
|
|
Subject |
екологічний ризик
рівень безпеки харчових продуктів наслідки екологічного ризику |
|
Description |
Україна характеризується сприятливими природними умовами для розвитку сільського господарства й виробництва екологічно чистої сільськогосподарської продукції та її якісної переробки. Проте в сучасних умовах господарювання та з урахуванням особливостей виробничого циклу в АПК все більшої уваги потребують екологічний та природно-кліматичний ризики, що обумовлюють рівень безпеки харчових продуктів та екологізації виробництва.
|
|
Date |
2016-08-15T11:24:41Z
2016-08-15T11:24:41Z 2015 |
|
Type |
Conference materials
|
|
Identifier |
Скопенко Н. С. Екологічний та природно-кліматичний ризики: сутність, особливості оцінки та наслідки для продовольчої безпеки / Н. С. Скопенко // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : Полісся, 2015. – С. 30–35.
978-966-655-759-2 http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5245 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет; Полісся
|
|