Record Details

Теоретичні засади, особливості та шляхи покращення інвестиційного забезпечення охорони та відтворення родючості ґрунтів

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Теоретичні засади, особливості та шляхи покращення інвестиційного забезпечення охорони та відтворення родючості ґрунтів
 
Creator Гуторов, О. І.
Гуторова, О. О.
 
Subject інвестиційне забезпечення
охорона ґрунтів
відтворення родючості ґрунтів
 
Description Одним з основних завдань подальшого розвитку будь-якої держави на сучасному етапі є створення умов для підтримки та покращення продовольчої безпеки. В цьому контексті загальнодержавного значення набуває проблема охорони та відновлення родючості ґрунтів, якими так багата Україна і які, водночас, так неефективно використовуються протягом останніх десятиліть. В умовах становлення ринку сільськогосподарських земель в Україні ще більше загострюється актуальність питань загальнодержавного управління у сфері використання земельних ресурсів, які розв’язання яких нині забезпечується системою охорони родючості ґрунтів. Розвиток цієї системи, як і будь-якого економічного суб’єкта, потребує, насамперед, відповідного інвестиційного забезпечення.
 
Date 2016-08-15T11:09:28Z
2016-08-15T11:09:28Z
2015
 
Type Conference materials
 
Identifier Гуторов О. І. Теоретичні засади, особливості та шляхи покращення інвестиційного забезпечення охорони та відтворення родючості ґрунтів / О. І. Гуторов, О. О. Гуторова // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : Полісся, 2015. – С. 26–30.
978-966-655-759-2
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5242
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет; Полісся