Інституційне середовище розвитку органічного виробництва
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
View Archive InfoField | Value | |
Title |
Інституційне середовище розвитку органічного виробництва
|
|
Creator |
Прокопчук, О. А.
Усюк, Т. В. Prokopchuk, O. Usyuk, T. |
|
Subject |
органічне виробництво
інституційне середовище ринок органічної продукції органічний ринок |
|
Description |
Визначальною тенденцією розвитку сучасного ринку продовольства є підвищення рівня диференційованості попиту та вимог до якості продукції. У відповідь на це, а також на загострення глобальних проблем забруднення довкілля та погіршення здоров’я населення, в наслідок споживання значної кількості продуктів харчування, вироблених із застосуванням синтетичних речовин, відбувається інтенсифікація органічного виробництва. Базовою умовою його розвитку є наявність ефективного інституційного середовища − сукупності формальних і неформальних організацій і правил, що визначають межі та можливості суспільної діяльності.
|
|
Date |
2016-08-13T18:09:12Z
2016-08-13T18:09:12Z 2016 |
|
Type |
Conference materials
|
|
Identifier |
Прокопчук О. А. Інституційне середовище розвитку органічного виробництва / О. А. Прокопчук, Т. В. Усюк // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. ІV Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2016. – С. 475–480.
978-617-7265-64-0 http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5235 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок
|
|