Record Details

Інституційне середовище розвитку органічного виробництва

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Інституційне середовище розвитку органічного виробництва
 
Creator Прокопчук, О. А.
Усюк, Т. В.
Prokopchuk, O.
Usyuk, T.
 
Subject органічне виробництво
інституційне середовище
ринок органічної продукції
органічний ринок
 
Description Визначальною тенденцією розвитку сучасного ринку продовольства є підвищення рівня диференційованості попиту та вимог до якості продукції. У відповідь на це, а також на загострення глобальних проблем забруднення довкілля та погіршення здоров’я населення, в наслідок споживання значної кількості продуктів харчування, вироблених із застосуванням синтетичних речовин, відбувається інтенсифікація органічного виробництва. Базовою умовою його розвитку є наявність ефективного інституційного середовища − сукупності формальних і неформальних організацій і правил, що визначають межі та можливості суспільної діяльності.
 
Date 2016-08-13T18:09:12Z
2016-08-13T18:09:12Z
2016
 
Type Conference materials
 
Identifier Прокопчук О. А. Інституційне середовище розвитку органічного виробництва / О. А. Прокопчук, Т. В. Усюк // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. ІV Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2016. – С. 475–480.
978-617-7265-64-0
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5235
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок