Усовершенствование технологии приготовления крепких вин
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
View Archive InfoField | Value | |
Title |
Усовершенствование технологии приготовления крепких вин
|
|
Creator |
Фаталиев, Х. К.
Мамедова, А. Р. |
|
Subject |
виноделие
виноматериалы вино виноградарство виноробство виноматеріали |
|
Description |
Азербайджан является древнейшим винодельческим регионом. Доказано, что виноград в этом регионе выращивается 5-7 тысяч лет тому назад. В свое время греческий историк Геродот писал:«Своим изобилием сортов и качеством винограда, эта страна популярнее даже древней Персии, Вавилонии и Греции».
Азербайджан є найдавнішим виноробним регіоном. Доведено, що виноград у цьому регіоні вирощується 5-7 тисяч років тому. У свій час грецький історик Геродот писав: «Своїм достатком сортів і якістю винограду, ця країна є популярнішою навіть за стародавню Персію, Вавилонію і Грецію». |
|
Date |
2016-08-16T09:15:15Z
2016-08-16T09:15:15Z 2015 |
|
Type |
Conference materials
|
|
Identifier |
Фаталиев Х. К. Усовершенствование технологии приготовления крепких вин / Х. К. Фаталиев, А. Р. Мамедова // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : Полісся, 2015. – С. 374–377.
978-966-655-759-2 http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5268 |
|
Language |
ru
|
|
Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет; Полісся
|
|