Применение буйволятины в производстве продукции функционального направления
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
View Archive InfoField | Value | |
Title |
Применение буйволятины в производстве продукции функционального направления
|
|
Creator |
Аскерова, А. Н.
Фаталиев, Х. К. |
|
Subject |
продовольственная безопасность
мясоперерабатывающие предприятия мясопродукты продовольча безпека м’ясопереробні підприємства м’ясопродукти |
|
Description |
Продовольственная безопасность одна из актуальных проблем современного развивающегося мира. Каждая страна стремится обеспечить свое население в достаточном количестве безопасной продукцией. В связи с этим в Азербайджане ведутся основательные мероприятия по сведению к минимуму продовольственной зависимости от зарубежных стран.
Продовольча безпека одна з актуальних проблем сучасного світу, що розвивається. Кожна країна прагне забезпечити своє населення в достатній кількості безпечною продукцією. У зв’язку з цим в Азербайджані ведуться грунтовні заходи по зведенню до мінімуму продовольчої залежності від зарубіжних країн. |
|
Date |
2016-08-16T06:56:53Z
2016-08-16T06:56:53Z 2015 |
|
Type |
Conference materials
|
|
Identifier |
Аскерова А. Н. Применение буйволятины в производстве продукции функционального направления / А. Н. Аскерова, Х. К. Фаталиев // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : Полісся, 2015. – С. 367–370.
978-966-655-759-2 http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5266 |
|
Language |
ru
|
|
Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет; Полісся
|
|