Перспективи формування ринку органічної продовольчої продукції України в умовах глобалізації економіки
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
View Archive InfoField | Value | |
Title |
Перспективи формування ринку органічної продовольчої продукції України в умовах глобалізації економіки
|
|
Creator |
Яценко, О. М.
Овчаренко, А. С. |
|
Subject |
органічна продукція
конкурентоспроможність продукції органічне землеробство |
|
Description |
Сучасний стан розвитку соціально-економічних і екологічних процесів обумовлений посиленням глобалізаційних процесів в економіці більшості країн із одночасно зростаючим рівнем конкуренції на агропродовольчих ринках, з одного боку, та паралельним посиленням антропогенного навантаження на навколишнє середовище, – з іншого. Особливої уваги набувають проблеми забезпечення населення якісними, екологічно безпечними продуктами харчування, підвищення рівня продовольчої безпеки держави, збереження біорізноманіття й відтворення природної флори й фауни країни. Ключове значення у зазначеному контексті відводиться сільському господарству, особливо його пріоритетним і експортоорієнтованим галузям, здатним забезпечити світове лідерство України як аграрної «житниці».
|
|
Date |
2016-08-15T12:09:53Z
2016-08-15T12:09:53Z 2015 |
|
Type |
Conference materials
|
|
Identifier |
Яценко О. М. Перспективи формування ринку органічної продовольчої продукції України в умовах глобалізації економіки / О. М. Яценко, А. С. Овчаренко // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : Полісся, 2015. – С. 337–342.
978-966-655-759-2 http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5251 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет; Полісся
|
|