Показники якості та безпечності молока, одержаного в особистих підсобних господарствах населення
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
View Archive InfoField | Value | |
Title |
Показники якості та безпечності молока, одержаного в особистих підсобних господарствах населення
|
|
Creator |
Фурман, С. В.
Лісогурська, Д. В. Лігоміна, І. П. Furman, S. Lisogurska, D. Ligomina, I. |
|
Subject |
харчові продукти
якість молока молочне скотарство експертиза молочних продуктів |
|
Description |
У результаті проведених досліджень встановлено, що влітку для реалізації надходить 36% молока, що не відповідає ветеринарно-санітарним вимогам за показником бактеріального обсіменіння. Взимку кількість негатункового молока знижувалася до 21%. Спеціалістам ветеринарної медицини необхідно посилити контроль за діяльністю особистих підсобних господарств населення, станом здоров’я тварини, санітарним станом приміщень, де утримуються тварини, доглядом за коровами, їх доїнням та первинною обробкою молока, миттям та знезараженням молочного посуду.
|
|
Date |
2016-08-12T07:55:25Z
2016-08-12T07:55:25Z 2016 |
|
Type |
Conference materials
|
|
Identifier |
Фурман С. В. Показники якості та безпечності молока, одержаного в особистих підсобних господарствах населення / С. В. Фурман, Д. В. Лісогурська, І. П. Лігоміна // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. IV Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2016. – С. 282–286.
978-617-7265-64-0 http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5214 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок
|
|