Record Details

Показники якості та безпечності молока, одержаного в особистих підсобних господарствах населення

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Показники якості та безпечності молока, одержаного в особистих підсобних господарствах населення
 
Creator Фурман, С. В.
Лісогурська, Д. В.
Лігоміна, І. П.
Furman, S.
Lisogurska, D.
Ligomina, I.
 
Subject харчові продукти
якість молока
молочне скотарство
експертиза молочних продуктів
 
Description У результаті проведених досліджень встановлено, що влітку для реалізації надходить 36% молока, що не відповідає ветеринарно-санітарним вимогам за показником бактеріального обсіменіння. Взимку кількість негатункового молока знижувалася до 21%. Спеціалістам ветеринарної медицини необхідно посилити контроль за діяльністю особистих підсобних господарств населення, станом здоров’я тварини, санітарним станом приміщень, де утримуються тварини, доглядом за коровами, їх доїнням та первинною обробкою молока, миттям та знезараженням молочного посуду.
 
Date 2016-08-12T07:55:25Z
2016-08-12T07:55:25Z
2016
 
Type Conference materials
 
Identifier Фурман С. В. Показники якості та безпечності молока, одержаного в особистих підсобних господарствах населення / С. В. Фурман, Д. В. Лісогурська, І. П. Лігоміна // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. IV Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2016. – С. 282–286.
978-617-7265-64-0
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5214
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок