Record Details

Врахування інноваційних аспектів конверсії біосировини у сільськогосподарському органічному підприємстві

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Врахування інноваційних аспектів конверсії біосировини у сільськогосподарському органічному підприємстві
 
Creator Кухарець, В. В.
Kukharets, V.
 
Subject органічні господарства
екологізація виробництва
біосировина
побічна органічна продукція
 
Description Для отримання статусу виробника органічної продукції підприємства мають здійснити певні етапи переходу господарства на органічне виробництво сільськогосподарської продукції та сировини. Перші два етапи – підготовчий та перехідний потребують найбільших витрат фінансових ресурсів, причому, отримати доходи від органічної діяльності теоретично можливо лише на третьому та четвертому етапі.
 
Date 2016-08-13T17:19:21Z
2016-08-13T17:19:21Z
2016
 
Type Conference materials
 
Identifier Кухарець В. В. Врахування інноваційних аспектів конверсії біосировини у сільськогосподарському органічному підприємстві / В. В. Кухарець // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. ІV Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2016. – С. 439–442.
978-617-7265-64-0
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5227
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок