Особливості інформаційного забезпечення виробників органічної продукції
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
View Archive InfoField | Value | |
Title |
Особливості інформаційного забезпечення виробників органічної продукції
|
|
Creator |
Захарова, Д. С.
Zakharova, D. |
|
Subject |
органічне виробництво
органічна продукція інформаційно-дорадчі центри |
|
Description |
Одним з основних напрямків підвищення ефективності виробництва органічної продукції є створення регіональних інформаційно-дорадчих центрів, які пропонуємо створювати на базі великих сільськогосподарських підприємств, що здійснюють виробництво органічної продукції рослинництва та тваринництва впродовж не менше трьох років та мають висококваліфікований персонал.
|
|
Date |
2016-08-13T17:15:05Z
2016-08-13T17:15:05Z 2016 |
|
Type |
Conference materials
|
|
Identifier |
Захарова Д. С. Особливості інформаційного забезпечення виробників органічної продукції / Д. С. Захарова // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. ІV Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2016. – С. 436–439.
978-617-7265-64-0 http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5226 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок
|
|