Record Details

Особливості інформаційного забезпечення виробників органічної продукції

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Особливості інформаційного забезпечення виробників органічної продукції
 
Creator Захарова, Д. С.
Zakharova, D.
 
Subject органічне виробництво
органічна продукція
інформаційно-дорадчі центри
 
Description Одним з основних напрямків підвищення ефективності виробництва органічної продукції є створення регіональних інформаційно-дорадчих центрів, які пропонуємо створювати на базі великих сільськогосподарських підприємств, що здійснюють виробництво органічної продукції рослинництва та тваринництва впродовж не менше трьох років та мають висококваліфікований персонал.
 
Date 2016-08-13T17:15:05Z
2016-08-13T17:15:05Z
2016
 
Type Conference materials
 
Identifier Захарова Д. С. Особливості інформаційного забезпечення виробників органічної продукції / Д. С. Захарова // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. ІV Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2016. – С. 436–439.
978-617-7265-64-0
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5226
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок