Особливості та тенденції розвитку органічного виробництва в Україні
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
View Archive InfoField | Value | |
Title |
Особливості та тенденції розвитку органічного виробництва в Україні
|
|
Creator |
Буднік, О. М.
Budnik, O. |
|
Subject |
органічні господарства
органічна продукція органічне виробництво |
|
Description |
У контексті євроінтеграційних перспектив України неминучими стають суттєві зрушення у структурі внутрішнього виробництва. Сучасні умови ведення аграрного бізнесу вимагають від суб’єктів господарювання формування міцного базису виробництва конкурентоспроможної аграрної продукції. Очевидним нині є те, що вітчизняні товаровиробники не мають реальних конкурентних переваг у порівнянні із закордонними виробниками сільськогосподарської сировини та продовольства, а створення подібних переваг вимагає суттєвих витрат. Інтеграція України у міжнародне співтовариство посилює необхідність у виробництві екологічно безпечної сільськогосподарської продукції. В зв’язку з цим, важливим пріоритетом розвитку сучасних ринкових відносин є імплементація нових механізмів господарювання на селі, заснованих на принципах системності та інноваційності.
|
|
Date |
2016-08-13T16:52:33Z
2016-08-13T16:52:33Z 2016 |
|
Type |
Conference materials
|
|
Identifier |
Буднік О. М. Особливості та тенденції розвитку органічного виробництва в Україні / О. М. Буднік // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. ІV Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2016. – С. 421–425.
978-617-7265-64-0 http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5222 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок
|
|