Record Details

Фізіологічна активність харчових добавок груп «В» та «Е», а також їх вплив на гомеостаз людського організму

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Фізіологічна активність харчових добавок груп «В» та «Е», а також їх вплив на гомеостаз людського організму
 
Creator Левченко, В. Б.
Шульга, І. В.
Levchenko, V.
Shulga, I.
 
Subject харчові добавки
алергічні реакції
організм людини
 
Description Проведено оцінку фізіологічного впливу окремих харчових добавок на організм людини. Встановлено значення харчових добавок в гомеостатичних процесах людського організму. Проаналізовано біологічну дію харчових добавок на резистентність людського організму до вірусних хвороб. Проведено узагальнення інформації про харчові добавки в продуктах харчування. Встановлено зв’язок між харчовою добавкою і її впливом на організм людини. Вироблено рекомендації щодо вживання продуктів, що містять харчові добавки. Виявлено основні харчові добавки які застосовуються для виробництва газованих напоїв, чіпсів, сухариків.
 
Date 2016-08-12T07:09:55Z
2016-08-12T07:09:55Z
2016
 
Type Conference materials
 
Identifier Левченко В. Б. Фізіологічна активність харчових добавок груп «В» та «Е», а також їх вплив на гомеостаз людського організму / В. Б. Левченко, І. В. Шульга // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. IV Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2016. – С. 251–255.
978-617-7265-64-0
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5208
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок