Фізіологічна активність харчових добавок груп «В» та «Е», а також їх вплив на гомеостаз людського організму
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
View Archive InfoField | Value | |
Title |
Фізіологічна активність харчових добавок груп «В» та «Е», а також їх вплив на гомеостаз людського організму
|
|
Creator |
Левченко, В. Б.
Шульга, І. В. Levchenko, V. Shulga, I. |
|
Subject |
харчові добавки
алергічні реакції організм людини |
|
Description |
Проведено оцінку фізіологічного впливу окремих харчових добавок на організм людини. Встановлено значення харчових добавок в гомеостатичних процесах людського організму. Проаналізовано біологічну дію харчових добавок на резистентність людського організму до вірусних хвороб. Проведено узагальнення інформації про харчові добавки в продуктах харчування. Встановлено зв’язок між харчовою добавкою і її впливом на організм людини. Вироблено рекомендації щодо вживання продуктів, що містять харчові добавки. Виявлено основні харчові добавки які застосовуються для виробництва газованих напоїв, чіпсів, сухариків.
|
|
Date |
2016-08-12T07:09:55Z
2016-08-12T07:09:55Z 2016 |
|
Type |
Conference materials
|
|
Identifier |
Левченко В. Б. Фізіологічна активність харчових добавок груп «В» та «Е», а також їх вплив на гомеостаз людського організму / В. Б. Левченко, І. В. Шульга // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. IV Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2016. – С. 251–255.
978-617-7265-64-0 http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5208 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок
|
|