Record Details

Фактори підвищення ефективності функціонування органічних господарств

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Фактори підвищення ефективності функціонування органічних господарств
 
Creator Шкуратов, О. І.
Кипоренко, В. В.
Shkuratov, O.
Kyporenko, V.
 
Subject органічна продукція
органічні господарства
органічне виробництво
ефективність органічного виробництва
 
Description У найбільш узагальненому поданні ефективність характеризує розвинені явища, системи, процеси і виступає в якості індикатора розвитку і найважливішого стимулу. Встановлюючи на меті підвищення ефективності певної діяльності і їх сукупності, необхідно вирішити конкретні завдання щодо встановлення заходів, що сприяють процесу розвитку, і відмовитися від негативних заходів, які можуть привести до зворотного процесу. Сутність проблеми підвищення ефективності функціонування полягає в раціональному використанні
наявних ресурсів при отриманні економічних результатів на кожну витрачену одиницю. Підвищення ефективності функціонування є однією з центральних проблем економіки. Для цілей успішного розв’язання різноманітних соціальних і економічних завдань не існує іншого шляху, крім всебічного підвищення ефективності суспільного виробництва в цілому.
 
Date 2016-08-13T16:45:21Z
2016-08-13T16:45:21Z
2016
 
Type Conference materials
 
Identifier Шкуратов О. І. Фактори підвищення ефективності функціонування органічних господарств / О. І. Шкуратов, В. В. Кипоренко // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. ІV Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2016. – С. 413–416.
978-617-7265-64-0
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5221
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок