Record Details

Ефективність використання природних детергентів при виробництві м’яса індиків

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Ефективність використання природних детергентів при виробництві м’яса індиків
 
Creator Бурлака, В. А.
Лавринюк, О. О.
Burlaka, V.
Lavrinyuk, O.
 
Subject індики
раціони
мінеральні добавки
 
Description Одним із основних показників при визначені ефективності виробництва м’яса птиці є затрати кормів на одиницю продукції. Зменшення цих затрат впливає в кінцевому результаті на зниження собівартості та підвищення рентабельності виробництва продукції птахівництва, у тому числі й індичатини. М’ясо індиків – це низькокалорійний дієтичний продукт харчування, з оптимальним співвідношенням білків та жирів, з високим рівнем фосфору, амінокислот та вітамінів.
 
Date 2016-08-09T08:30:33Z
2016-08-09T08:30:33Z
2016
 
Type Conference materials
 
Identifier Бурлака В. А. Ефективність використання природних детергентів при виробництві м’яса індиків / В. А. Бурлака, О. О. Лавринюк // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. IV Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2016. – С. 44–47.
978-617-7265-64-0
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5177
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок