Ефективність використання природних детергентів при виробництві м’яса індиків
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
View Archive InfoField | Value | |
Title |
Ефективність використання природних детергентів при виробництві м’яса індиків
|
|
Creator |
Бурлака, В. А.
Лавринюк, О. О. Burlaka, V. Lavrinyuk, O. |
|
Subject |
індики
раціони мінеральні добавки |
|
Description |
Одним із основних показників при визначені ефективності виробництва м’яса птиці є затрати кормів на одиницю продукції. Зменшення цих затрат впливає в кінцевому результаті на зниження собівартості та підвищення рентабельності виробництва продукції птахівництва, у тому числі й індичатини. М’ясо індиків – це низькокалорійний дієтичний продукт харчування, з оптимальним співвідношенням білків та жирів, з високим рівнем фосфору, амінокислот та вітамінів.
|
|
Date |
2016-08-09T08:30:33Z
2016-08-09T08:30:33Z 2016 |
|
Type |
Conference materials
|
|
Identifier |
Бурлака В. А. Ефективність використання природних детергентів при виробництві м’яса індиків / В. А. Бурлака, О. О. Лавринюк // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. IV Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2016. – С. 44–47.
978-617-7265-64-0 http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5177 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок
|
|