Ефективність виробництва яловичини
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
View Archive InfoField | Value | |
Title |
Ефективність виробництва яловичини
|
|
Creator |
Шуст, П. Д.
Славов, В. П. Науменко, М. П. Shust, P. Slavov, V. Naumenko, M. |
|
Subject |
яловичина
ефективність виробництва м’ясо говядина эффективность производства мясо beef efficiency of production meat |
|
Description |
У зв’язку з різким зниженням на тваринницькому ринку продукції власного виробництва, країна може втратити продовольчу незалежність держави, як це вже сталося на енергетичному ринку. Особливу тривогу викликає ринок м’яса, норму фізіологічних потреб якого можливо забезпечити тільки за умов імпорту.
В связи с резким снижением на животноводческом рынке продукции собственного производства, страна может потерять продовольственную независимость государства, как это уже произошло на энергетическом рынке. Особую тревогу вызывает рынок мяса, норму физиологических потребностей которого возможно обеспечить только в условиях импорта. Due to the sharp decline in the livestock market their own production, the country may lose food sovereignty of the state, as has already happened in the energy market. Of particular concern is the meat market, the rate of physiological needs is possible to provide only in terms of imports. |
|
Date |
2016-07-26T04:51:40Z
2016-07-26T04:51:40Z 2005 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Шуст П. Д. Ефективність виробництва яловичини / П. Д. Шуст, В. П. Славов, М. П. Науменко // Пропозиція. – 2005. – № 10. – С. 110–113.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5061 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Юнівест Медіа
|
|