Record Details

Ефективність виробництва яловичини

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Ефективність виробництва яловичини
 
Creator Шуст, П. Д.
Славов, В. П.
Науменко, М. П.
Shust, P.
Slavov, V.
Naumenko, M.
 
Subject яловичина
ефективність виробництва
м’ясо
говядина
эффективность производства
мясо
beef
efficiency of production
meat
 
Description У зв’язку з різким зниженням на тваринницькому ринку продукції власного виробництва, країна може втратити продовольчу незалежність держави, як це вже сталося на енергетичному ринку. Особливу тривогу викликає ринок м’яса, норму фізіологічних потреб якого можливо забезпечити тільки за умов імпорту.
В связи с резким снижением на животноводческом рынке продукции собственного производства, страна может потерять продовольственную независимость государства, как это уже произошло на энергетическом рынке. Особую тревогу вызывает рынок мяса, норму физиологических потребностей которого возможно обеспечить только в условиях импорта.
Due to the sharp decline in the livestock market their own production, the country may lose food sovereignty of the state, as has already happened in the energy market. Of particular concern is the meat market, the rate of physiological needs is possible to provide only in terms of imports.
 
Date 2016-07-26T04:51:40Z
2016-07-26T04:51:40Z
2005
 
Type Article
 
Identifier Шуст П. Д. Ефективність виробництва яловичини / П. Д. Шуст, В. П. Славов, М. П. Науменко // Пропозиція. – 2005. – № 10. – С. 110–113.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5061
 
Language uk
 
Publisher Юнівест Медіа