Вплив організаційних інновацій на ефективність діяльності м’ясопереробних підприємств
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
View Archive InfoField | Value | |
Title |
Вплив організаційних інновацій на ефективність діяльності м’ясопереробних підприємств
|
|
Creator |
Теленчук, В. С.
Telenchuk, V. |
|
Subject |
м’ясопереробні підприємства
організаційні іновації м’ясопереробна галузь мясоперерабатывающие предприятия организационные инновации мясоперерабатывающая отрасль meat company organizational innovation meat processing industry |
|
Description |
Досліджено залежність змін ряду показників, викликаних нововведеннями в організаційній сфері діяльності м’ясопереробних підприємств. Проведено регресійно-кореляційний аналіз впливу організаційних інновацій на характер зміни основних показників економічної ефективності. За отриманими результатами встановлено вплив організаційних інновацій на ефективність діяльності підприємств м’ясопереробної галузі Житомирської області.
Исследована зависимость изменений ряда показателей, вызванных нововведениями в организационной сфере деятельности мясоперерабатывающих предприятий. Проведено регрессионно-корреляционный анализ влияния организационных инноваций на характер изменения основных показателей экономической эффективности. По полученным результатам установлено влияние организационных инноваций на эффективность деятельности предприятий мясоперерабатывающей отрасли Житомирской области. The dependence of a number of indicators of changes caused by organizational innovations in the field of meat processing plants. A regression-correlation analysis of the impact of organizational innovation changes the nature of the main indicators of economic efficiency. According to the results established organizational innovation impact on the effectiveness of the meat processing industry Zhytomyr region. |
|
Date |
2016-07-26T11:15:45Z
2016-07-26T11:15:45Z 2010 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Теленчук В. С. Вплив організаційних інновацій на ефективність діяльності м’ясопереробних підприємств / В. С. Теленчук // Вісник ЖНАЕУ. − 2010. − № 2 (27), т. 2. − С. 256−262.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5088 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет
|
|