Record Details

Теоретичні передумови створення та реалізації програмно-апаратного комплексу для дослідження кінематичних і динамічних характеристик трансмісій у нестаціонарній постановці

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Теоретичні передумови створення та реалізації програмно-апаратного комплексу для дослідження кінематичних і динамічних характеристик трансмісій у нестаціонарній постановці
 
Creator Грабар, І. Г.
Ломакін, В. О.
Grabar, I.
Lomakin, V.
Грабар, И. Г.
Ломакин, В. А.
 
Subject програмно-апаратний комплекс
трансмісії
тахометр
датчик
progгam-vеhiсlе compiеx
transmissions
tachometer
sensor
программно-аппаратный комплекс
трансмиссии
 
Description Обґрунтовано необхідність і представлено опис методології та програмно-апаратного комплексу для дослідження кінематичних та динамічних характеристик обертального руху.
A necessity is grounded and description is given methodologies and program-vehicle complex for research of kinematics and dynamic descriptions of rotational motion.
Обоснована необходимость и представлено описание методологии и программно-аппаратного комплекса для исследования кинематических и динамических характеристик вращательного движения.
 
Date 2016-09-09T06:34:15Z
2016-09-09T06:34:15Z
2007
 
Type Article
 
Identifier Грабар І. Г. Теоретичні передумови створення та реалізації програмно-апаратного комплексу для дослідження кінематичних і динамічних характеристик трансмісій у нестаціонарній постановці / І. Г. Грабар, В. О. Ломакін // Вісн. Житомирського держ. технол. ун-ту. Сер. Технічні науки. – 2007. – № 2 (41). – С. 7–14.
1728-4260
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5416
 
Language uk
 
Publisher Житомирський державний технологічний університет