Record Details

Фактори зниження собівартості яловичини в господарствах Житомирського регіону

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Фактори зниження собівартості яловичини в господарствах Житомирського регіону
 
Creator Микитюк, В. М.
Ковальчук, О. Д.
Mykytyuk, V.
Kovalchuk, O.
 
Subject яловичина
собівартість
корми
beef
cost
feeds
 
Description Визначено резерви зниження собівартості яловичини за рахунок зменшення затрат праці, витрат кормів та підвищення середньодобових приростів ВРХ в господарствах Житомирського регіону. Проаналізовано вплив витрат кормів та підвищення середньодобових приростів ВРХ на досліджуваний показник. Дослідження проводились за результатами діяльності господарств Житомирського регіону.
The reserves of beef cost reduction by decreasing labor inputs, feed costs and increasing of daily accretion of cattle in economies of Zhytomyr region are determined. The influence of feed costs and increasing an average daily accretion of cattle on researched index are analyzed. Research carried out by the farms' results of Zhytomyr region.
 
Date 2016-09-02T09:50:28Z
2016-09-02T09:50:28Z
2001
 
Type Conference materials
 
Identifier Микитюк В. М. Фактори зниження собівартості яловичини в господарствах Житомирського регіону / В. М. Микитюк, О. Д. Ковальчук // Проблеми реформування власності колективних сільськогосподарських підприємств : матеріали наук.-практ. конф., 23–25 берез. 2000 р. – Житомир : ДАУ, 2001. – С. 102–104.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5370
 
Language uk
 
Publisher Державний агроекологічний університет