Record Details

Обґрунтування розподілення зернового вороху сортувальними решетами з різною шириною отворів

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Обґрунтування розподілення зернового вороху сортувальними решетами з різною шириною отворів
 
Creator Дерев'янко, Д. А.
Derevynko, D.
Деревянко, Д. А.
 
Subject товщина
швидкість руху
зернівки
отвори
витання
thickness
air movement
weevil
holes
wool
толщина
скорость движения
зерновки
отверстия
витание
 
Description У статті наведено результати досліджень та теоретичні розрахунки впливу ширини отворів сортувальних решіт, швидкості руху в пневмосепарувальному каналі на витання зернівок, а також на середньоквадратичні відхилення цих показників.
The paper considers haw hole width, air movement and weevil whirling effect the distribution of grain chaff when treating it and preparing seeds.
В статье рассматриваются результаты исследований влияния ширины отверстий сортировочных решет, скорости движения в сепарационном канале на витание зерновок, а также на среднеквадратические отклонения этих показателей.
 
Date 2016-09-09T11:17:31Z
2016-09-09T11:17:31Z
2014
 
Type Article
 
Identifier Дерев'янко Д. А. Обґрунтування розподілення зернового вороху сортувальними решетами з різною шириною отворів / Д. А. Дерев'янко // Техніка і технології АПК. – 2014. – № 11 (62). – С. 27–31.
2306-1391
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5427
 
Language uk
 
Publisher Український науково-дослідний інститут прогнозування та випробування техніки і технологій для сільськогосподарського виробництва імені Леоніда Погорілого; Український державний центр по випробуванню та прогнозуванню техніки і технологій для сільськогосподарського виробництва; Український міжнародний інститут агропромислового інжинірінгу