Ціноутворення на ринку свинини: основні фактори впливу
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
View Archive InfoField | Value | |
Title |
Ціноутворення на ринку свинини: основні фактори впливу
|
|
Creator |
Кравець, І. В.
Kravets, I. |
|
Subject |
свинарство
свинина ціноутворення виробництво свинини |
|
Description |
Проаналізовано ціноутворення на вітчизняному ринку свинини в динаміці, визначено ряд факторів, нестабільність яких викликає суттєві зміни цін на продукцію свинарства. Запропоновані заходи щодо насичення внутрішнього ринку м’яса свининою вітчизняного виробництва прийнятної ціни та якості, розглянуто перспективу щодо подальшого виходу продукції на світовий ринок.
The paper analyzes the national pork market pricing in dynamics. A number of factors causing essential changes in price for pig-breeding produce because of their instability have been determined. Some measures as to the saturation of domestic meat market with national pork produce of high quality and at a reasonable price have been suggested. Consideration is being given to the possibility of further produce entrance to the world market. |
|
Date |
2016-07-21T10:45:46Z
2016-07-21T10:45:46Z 2008 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Кравець І. В. Ціноутворення на ринку свинини: основні фактори впливу / І. В. Кравець // Вісник ДАЕУ. – 2008. – № 1 (22). – С. 271–278.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5013 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Державний вищий навчальний заклад «Державний агроекологічний університет»
|
|