Record Details

Ціноутворення на ринку свинини: основні фактори впливу

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Ціноутворення на ринку свинини: основні фактори впливу
 
Creator Кравець, І. В.
Kravets, I.
 
Subject свинарство
свинина
ціноутворення
виробництво свинини
 
Description Проаналізовано ціноутворення на вітчизняному ринку свинини в динаміці, визначено ряд факторів, нестабільність яких викликає суттєві зміни цін на продукцію свинарства. Запропоновані заходи щодо насичення внутрішнього ринку м’яса свининою вітчизняного виробництва прийнятної ціни та якості, розглянуто перспективу щодо подальшого виходу продукції на світовий ринок.
The paper analyzes the national pork market pricing in dynamics. A number of factors causing essential changes in price for pig-breeding produce because of their instability have been determined. Some measures as to the saturation of domestic meat market with national pork produce of high quality and at a reasonable price have been suggested. Consideration is being given to the possibility of further produce entrance to the world market.
 
Date 2016-07-21T10:45:46Z
2016-07-21T10:45:46Z
2008
 
Type Article
 
Identifier Кравець І. В. Ціноутворення на ринку свинини: основні фактори впливу / І. В. Кравець // Вісник ДАЕУ. – 2008. – № 1 (22). – С. 271–278.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5013
 
Language uk
 
Publisher Державний вищий навчальний заклад «Державний агроекологічний університет»