Про роль кормовиробництва в процесі забезпечення продовольчої безпеки регіону
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
View Archive InfoField | Value | |
Title |
Про роль кормовиробництва в процесі забезпечення продовольчої безпеки регіону
|
|
Creator |
Скидан, О. В.
Skydan, O. |
|
Subject |
продовольча безпека
продукція тваринництва споживання м’яса рівень самозабезпеченості кормовиробництво кормові одиниці потреба у кормах food security production of animal industries consumption of meat level of self-sufficiency manufacture of forages fodder units need for forages продовольственная безопасность продукция животноводства потребление мяса уровень самообеспеченности кормопроизводство кормовые единицы потребность в кормах |
|
Description |
Рівень споживання м’яса і м’ясних продуктів на душу населення є одним з найбільш важливих показників, що характеризує поточний стан продовольчої безпеки країни. Він в значній мірі залежить від економічної ефективності виробництва м’яса в певному регіоні, яке, в свою чергу, визначається кормовою базою. Нині виробництво кормів знаходиться на критичному рівні в Житомирській області. У порівнянні з 1990 р. воно скоротилося у 4,4 рази.
The level of meat products consumption per capita is one of the most important parameters showing the present state of country’s food security. It depends to a great extent on the economic efficiency of meat production in a certain area which, in turn, is determined by a fodder base condition. Today forage production is at a critical level in the Zhitomir oblast Compared with 1990 it has been dropped in 4,4 times. Уровень потребления мяса и мясных продуктов на душу населения является одним из самых важных показателей, характеризующих текущее состояние продовольственной безопасности страны. Он в значительной степени зависит от экономической эффективности производства мяса в определенном регионе, которое, в свою очередь, определяется кормовой базой. Сейчас производство кормов находится на критическом уровне в Житомирской области. По сравнению с 1990 г. оно сократилось в 4,4 раза. |
|
Date |
2016-09-22T12:20:47Z
2016-09-22T12:20:47Z 2003 |
|
Type |
Conference materials
|
|
Identifier |
Скидан О. В. Про роль кормовиробництва в процесі забезпечення продовольчої безпеки регіону / О. В. Скидан // Науково-практичні аспекти кормовиробництва та ефективного використання кормів : матеріали міжнар. наук.-практ. конф., 16–18 верес. 2003 р. – Л. : ЛДАУ, 2003. – С. 97–101.
966-7407-61-6 http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5515 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Львівський державний аграрний університет; Астра-Друк-Сервіс
|
|