Record Details

Про роль кормовиробництва в процесі забезпечення продовольчої безпеки регіону

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Про роль кормовиробництва в процесі забезпечення продовольчої безпеки регіону
 
Creator Скидан, О. В.
Skydan, O.
 
Subject продовольча безпека
продукція тваринництва
споживання м’яса
рівень самозабезпеченості
кормовиробництво
кормові одиниці
потреба у кормах
food security
production of animal industries
consumption of meat
level of self-sufficiency
manufacture of forages
fodder units
need for forages
продовольственная безопасность
продукция животноводства
потребление мяса
уровень самообеспеченности
кормопроизводство
кормовые единицы
потребность в кормах
 
Description Рівень споживання м’яса і м’ясних продуктів на душу населення є одним з найбільш важливих показників, що характеризує поточний стан продовольчої безпеки країни. Він в значній мірі залежить від економічної ефективності виробництва м’яса в певному регіоні, яке, в свою чергу, визначається кормовою базою. Нині виробництво кормів знаходиться на критичному рівні в Житомирській області. У порівнянні з 1990 р. воно скоротилося у 4,4 рази.
The level of meat products consumption per capita is one of the most important parameters showing the present state of country’s food security. It depends to a great extent on the economic efficiency of meat production in a certain area which, in turn, is determined by a fodder base condition. Today forage production is at a critical level in the Zhitomir oblast Compared with 1990 it has been dropped in 4,4 times.
Уровень потребления мяса и мясных продуктов на душу населения является одним из самых важных показателей, характеризующих текущее состояние продовольственной безопасности страны. Он в значительной степени зависит от экономической эффективности производства мяса в определенном регионе, которое, в свою очередь, определяется кормовой базой. Сейчас производство кормов находится на критическом уровне в Житомирской области. По сравнению с 1990 г. оно сократилось в 4,4 раза.
 
Date 2016-09-22T12:20:47Z
2016-09-22T12:20:47Z
2003
 
Type Conference materials
 
Identifier Скидан О. В. Про роль кормовиробництва в процесі забезпечення продовольчої безпеки регіону / О. В. Скидан // Науково-практичні аспекти кормовиробництва та ефективного використання кормів : матеріали міжнар. наук.-практ. конф., 16–18 верес. 2003 р. – Л. : ЛДАУ, 2003. – С. 97–101.
966-7407-61-6
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5515
 
Language uk
 
Publisher Львівський державний аграрний університет; Астра-Друк-Сервіс