Проблеми збільшення виробництва яловичини на Поліссі
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
View Archive InfoField | Value | |
Title |
Проблеми збільшення виробництва яловичини на Поліссі
|
|
Creator |
Паламарчук, Т. М.
Паламарчук, Т. Н. Palamarchuk, T. |
|
Subject |
скотарство
виробництво яловичини ВРХ Полісся |
|
Description |
Аналіз розвитку виробництва яловичини на Поліссі Житомирщини свідчить про необхідність збільшення її об’ємів. В регіоні є найбільш сприятливі умови: великі площі природних кормових угідь, є можливість в структурі посівних площ збільшити площу кормових культур, особливо багаторічних трав. Дослідження показали, що затрати праці на вирощування молодняка великої рогатої худоби в 5-6 разів менші, ніж в маточному скотарстві. Анкетне опитування робітників також підтвердило, що на Поліссі краще займатися виробництвом м’яса яловичини, ніж іншими видами м’яса. При цьому м’ясо яловичини менше вражається радіонуклідами, ніж молоко. Збільшення виробництва яловичини – це один із резервів покращення харчування населення країни.
|
|
Date |
2016-07-12T10:27:15Z
2016-07-12T10:27:15Z 1998 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Паламарчук Т. М. Проблеми збільшення виробництва яловичини на Поліссі / Т. М. Паламарчук // Вісн. Житомирського інженерно-техн. ін-ту. – 1998. – № 7. – С. 206–208.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/4904 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський державний технологічний університет
|
|