Record Details

Проблеми збільшення виробництва яловичини на Поліссі

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Проблеми збільшення виробництва яловичини на Поліссі
 
Creator Паламарчук, Т. М.
Паламарчук, Т. Н.
Palamarchuk, T.
 
Subject скотарство
виробництво яловичини
ВРХ
Полісся
 
Description Аналіз розвитку виробництва яловичини на Поліссі Житомирщини свідчить про необхідність збільшення її об’ємів. В регіоні є найбільш сприятливі умови: великі площі природних кормових угідь, є можливість в структурі посівних площ збільшити площу кормових культур, особливо багаторічних трав. Дослідження показали, що затрати праці на вирощування молодняка великої рогатої худоби в 5-6 разів менші, ніж в маточному скотарстві. Анкетне опитування робітників також підтвердило, що на Поліссі краще займатися виробництвом м’яса яловичини, ніж іншими видами м’яса. При цьому м’ясо яловичини менше вражається радіонуклідами, ніж молоко. Збільшення виробництва яловичини – це один із резервів покращення харчування населення країни.
 
Date 2016-07-12T10:27:15Z
2016-07-12T10:27:15Z
1998
 
Type Article
 
Identifier Паламарчук Т. М. Проблеми збільшення виробництва яловичини на Поліссі / Т. М. Паламарчук // Вісн. Житомирського інженерно-техн. ін-ту. – 1998. – № 7. – С. 206–208.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/4904
 
Language uk
 
Publisher Житомирський державний технологічний університет