Record Details

Методологічні засади дослідження конкурентоспроможності молочної продукції

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Методологічні засади дослідження конкурентоспроможності молочної продукції
 
Creator Чугаєвська, С. В.
Чугаевская, С. В.
Chugaevska, S.
 
Subject молочна продукція
конкурентоспроможність
система показників
молочная продукция
конкурентоспособность
система показателей
dairy products
competitiveness
the system of indicators
 
Description Розглянуто три групи чинників, які формують рівень конкурентоспроможності молочних продуктів: нормативні, технологічні та економічні, а також визначена система показників конкурентоспроможності продукції молокопереробних підприємств з обґрунтуванням методології їх розрахунку. Для удосконалення конкурентоздатності вітчизняної продукції необхідне застосування системи показників конкурентоспроможності продукції молокопереробних підприємств з обґрунтуванням методології їх розрахунку.
Рассмотрены три группы факторов, формирующих уровень конкурентоспособности молочных продуктов: нормативные, технологические и экономические, а также определена система показателей конкурентоспособности продукции молокоперерабатывающих предприятий с обоснованием методологии их расчета. Для усовершенствования конкурентоспособности отечественной продукции необходимо применение системы показателей конкурентоспособности продукции молокоперерабатывающих предприятий с обоснованием методологии их расчета.
Three groups of factors that shape the competitiveness level of dairy products are examined: regulatory, technological and economic. The system of indicators of milk processing enterprises’ production competitiveness with substantiation of their calculation methodology is defined. To improve the competitiveness of domestic products the use of the system of indicators of milk processing enterprises’ production competitiveness with justification of their calculation methodology is required.
 
Date 2016-07-11T10:49:52Z
2016-07-11T10:49:52Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Чугаєвська С. В. Методологічні засади дослідження конкурентоспроможності молочної продукції / С. В. Чугаєвська // Регіональна економіка. – 2013. – № 2. – С. 211–218.
1562-0905
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/4873
 
Language uk
 
Publisher Державна установа «Інститут регіональних досліджень ім. М. І. Долішнього Національної академії наук України»