Record Details

Еколого-біологічні особливості та господарська цінність малопоширених культурних та природних рослинних ресурсів

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Еколого-біологічні особливості та господарська цінність малопоширених культурних та природних рослинних ресурсів
 
Creator Бурлака, В. А.
Засекін, Д. А.
Скоромна, О. І.
Кривий, М. М.
Арешонков, В. Ю.
Гуцол, А. В.
Вискушенко, А. П.
Чорний, М. В.
Павлюк, Н. В.
Євтушок, І. М.
Орлов, О. О.
Вербельчук, С. П.
Burlaka, V.
Zasekin, D.
Skoromna, O.
Kryvyi, M.
Oreshenkov, V.
Hutsol, A.
Viskushenko, А.
Chorny, М.
Pavlyuk, N.
Evtyshok, І.
Orlov, O.
Verbelchuk, S.
Засекин, Д. А.
Скоромная, О. И.
Кривой, М. Н.
Черный, М. В.
Евтушок, И. М.
Орлов, А. А.
 
Subject малопоширені культури
кормовиробництво
тваринництво
морфологічні особливості рослин
багаторічні культури
дворічні культури
однорічні культури
малораспространенные культуры
кормопроизводство
животноводство
морфологические особенности растений
многолетние культуры
двухлетние культуры
однолетние культуры
rare culture
fodder production
animal
morphological characteristics of plants
long-term culture
two-year culture
annual crops
 
Description У посібнику приведені технології вирощування, умови зберігання та раціонального використання малопоширених культур у годівлі тварин, птиці. Зроблений короткий опис біологічних та морфологічних особливостей рослин з відповідними фотографіями.
Посібник розрахований на фахівців кормовиробництва, тваринництва, науковців, керівників сільськогосподарських виробництв, фермерів, студентів природничих, агрономічних, ветеринарних факультетів, сільськогосподарських коледжів.
В пособии приведены технологии выращивания, условия хранения и рационального использования малораспространенных культур в кормлении животных, птицы. Сделан краткое описание биологических и морфологических особенностей растений с соответствующими фотографиями.
Пособие рассчитано на специалистов кормопроизводства, животноводства, научных работников, руководителей сельскохозяйственных производств, фермеров, студентов естественнонаучных, агрономических, ветеринарных факультетов, сельскохозяйственных колледжей.
The guide contains the technologies of cultivation, storage conditions and sustainable use of minor crops in animal feeding, poultry. A brief description of the biological and morphological characteristics of plants with corresponding photos.
The manual is designed for professionals of forage, livestock, researchers, leaders of agricultural industries, farmers, students, nature science, agronomy, veterinary departments, agricultural colleges.
 
Date 2016-06-08T06:38:22Z
2016-06-08T06:38:22Z
2011
 
Type Schoolbook
 
Identifier Еколого-біологічні особливості та господарська цінність малопоширених культурних та природних рослинних ресурсів : навч. посіб. / В. А. Бурлака, Д. А. Засекін, О. І. Скоромна [та ін.] ; за ред. В. А. Бурлаки. – 2-е вид. – Житомир : ЖНАЕУ, 2011. – 102 с.
966-8456-34-3
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/4482
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет