Еколого-біологічні особливості та господарська цінність малопоширених культурних та природних рослинних ресурсів
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
View Archive InfoField | Value | |
Title |
Еколого-біологічні особливості та господарська цінність малопоширених культурних та природних рослинних ресурсів
|
|
Creator |
Бурлака, В. А.
Засекін, Д. А. Скоромна, О. І. Кривий, М. М. Арешонков, В. Ю. Гуцол, А. В. Вискушенко, А. П. Чорний, М. В. Павлюк, Н. В. Євтушок, І. М. Орлов, О. О. Вербельчук, С. П. Burlaka, V. Zasekin, D. Skoromna, O. Kryvyi, M. Oreshenkov, V. Hutsol, A. Viskushenko, А. Chorny, М. Pavlyuk, N. Evtyshok, І. Orlov, O. Verbelchuk, S. Засекин, Д. А. Скоромная, О. И. Кривой, М. Н. Черный, М. В. Евтушок, И. М. Орлов, А. А. |
|
Subject |
малопоширені культури
кормовиробництво тваринництво морфологічні особливості рослин багаторічні культури дворічні культури однорічні культури малораспространенные культуры кормопроизводство животноводство морфологические особенности растений многолетние культуры двухлетние культуры однолетние культуры rare culture fodder production animal morphological characteristics of plants long-term culture two-year culture annual crops |
|
Description |
У посібнику приведені технології вирощування, умови зберігання та раціонального використання малопоширених культур у годівлі тварин, птиці. Зроблений короткий опис біологічних та морфологічних особливостей рослин з відповідними фотографіями. Посібник розрахований на фахівців кормовиробництва, тваринництва, науковців, керівників сільськогосподарських виробництв, фермерів, студентів природничих, агрономічних, ветеринарних факультетів, сільськогосподарських коледжів. В пособии приведены технологии выращивания, условия хранения и рационального использования малораспространенных культур в кормлении животных, птицы. Сделан краткое описание биологических и морфологических особенностей растений с соответствующими фотографиями. Пособие рассчитано на специалистов кормопроизводства, животноводства, научных работников, руководителей сельскохозяйственных производств, фермеров, студентов естественнонаучных, агрономических, ветеринарных факультетов, сельскохозяйственных колледжей. The guide contains the technologies of cultivation, storage conditions and sustainable use of minor crops in animal feeding, poultry. A brief description of the biological and morphological characteristics of plants with corresponding photos. The manual is designed for professionals of forage, livestock, researchers, leaders of agricultural industries, farmers, students, nature science, agronomy, veterinary departments, agricultural colleges. |
|
Date |
2016-06-08T06:38:22Z
2016-06-08T06:38:22Z 2011 |
|
Type |
Schoolbook
|
|
Identifier |
Еколого-біологічні особливості та господарська цінність малопоширених культурних та природних рослинних ресурсів : навч. посіб. / В. А. Бурлака, Д. А. Засекін, О. І. Скоромна [та ін.] ; за ред. В. А. Бурлаки. – 2-е вид. – Житомир : ЖНАЕУ, 2011. – 102 с.
966-8456-34-3 http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/4482 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет
|
|