Record Details

Ризики та інноваційні можливості сільськогосподарського машинобудування в умовах інтеграції України у світове господарство

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Ризики та інноваційні можливості сільськогосподарського машинобудування в умовах інтеграції України у світове господарство
 
Creator Зінчук, Т. О.
Zinchuk, T.
 
Subject глобалізація
машинобудування
інтеграція
ризик
globalization
engineering
integration
risk
 
Description Визначено основні напрями ефективного розвитку і відродження вітчизняного сільгоспмашинобудування. Досліджено можливості інноваційного розвитку галузі.
Процеси глобалізації економіки охопили усі структурні ланки національної економіки, не минаючи при цьому і галузь сільськогосподарського машинобудування. Сільгоспмашинобудування наукомістка галузь з високою доданою вартістю, яка представлена виробництвом сучасних зерно-та кукурудзозбиральних комбайнів, бурякозбиральної техніки, багатофункціональних посівних комплексів, енергонасичених тракторів та інших видів необхідної селу техніки.
The main directions of effective development and revival of domestic agricultural machinery are defined. The possibilities of innovative development also researched.
 
Date 2016-05-04T11:05:57Z
2016-05-04T11:05:57Z
2013
 
Type Conference materials
 
Identifier Зінчук Т. О. Ризики та інноваційні можливості сільськогосподарського машинобудування в умовах інтеграції України у світове господарство / Т. О. Зінчук / Сучасні інформаційні технології в економіці та управління підприємствами, програмами та проектами : матеріали ХІ міжнар. наук.-практ. конф., 9–13 верес. 2013 р. – Х. : ХНАУ, 2013. – С. 54–56.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/4047
 
Language uk
 
Publisher Харківський національний аграрний університет імені В. В. Докучаєва