Record Details

Логістика підприємств харчової промисловості: основні концепції та системи в умовах ринку

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Логістика підприємств харчової промисловості: основні концепції та системи в умовах ринку
 
Creator Зінчук, Т. О.
Глібко, О. П.
Zinchuk, T.
Glibko, O.
 
Subject логістика
харчова промисловість
підприємство
ефективність
logistics
food industry
enterprise
efficiency
 
Description Досліджено основні етапи формування логістичних концепцій та систем підприємств харчової промисловості. Обґрунтовано ключові проблеми впровадження логістичних систем на підприємствах. Доведено роль та значення концепцій логістики в забезпеченні ефективності функціонування підприємств.
The basic stages of logistic concepts and food industry systems are researched. The key problems of the logistics systems implementation for enterprises are grounded. The role and importance of the logistics concepts in ensuring the efficiency of enterprises are proved .
 
Date 2016-05-04T10:28:17Z
2016-05-04T10:28:17Z
2010
 
Type Article
 
Identifier Зінчук Т. О. Логістика підприємств харчової промисловості: основні концепції та системи в умовах ринку / Т. О. Зінчук, О. П. Глібко // Вісн. Дніпропетровського держ. аграр. ун-ту. – 2010. – № 2. – С. 128–132.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/4045
 
Language uk
 
Publisher Дніпропетровський державний аграрно-економічний університет