Логістика підприємств харчової промисловості: основні концепції та системи в умовах ринку
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
View Archive InfoField | Value | |
Title |
Логістика підприємств харчової промисловості: основні концепції та системи в умовах ринку
|
|
Creator |
Зінчук, Т. О.
Глібко, О. П. Zinchuk, T. Glibko, O. |
|
Subject |
логістика
харчова промисловість підприємство ефективність logistics food industry enterprise efficiency |
|
Description |
Досліджено основні етапи формування логістичних концепцій та систем підприємств харчової промисловості. Обґрунтовано ключові проблеми впровадження логістичних систем на підприємствах. Доведено роль та значення концепцій логістики в забезпеченні ефективності функціонування підприємств.
The basic stages of logistic concepts and food industry systems are researched. The key problems of the logistics systems implementation for enterprises are grounded. The role and importance of the logistics concepts in ensuring the efficiency of enterprises are proved . |
|
Date |
2016-05-04T10:28:17Z
2016-05-04T10:28:17Z 2010 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Зінчук Т. О. Логістика підприємств харчової промисловості: основні концепції та системи в умовах ринку / Т. О. Зінчук, О. П. Глібко // Вісн. Дніпропетровського держ. аграр. ун-ту. – 2010. – № 2. – С. 128–132.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/4045 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Дніпропетровський державний аграрно-економічний університет
|
|