Record Details

Біохімія м’яса

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Біохімія м’яса
 
Creator Власенко, В. В.
Славов, В. П.
Шубенко, О. І.
Vlasenko, V.
Slavov, V.
Shubenko, O.
 
Subject хімічний склад м`яса
білок
вуглеводи
ліпіди
біохімічні процеси
химический состав мяса
белок
углеводы
липиды
биохимические процессы
chemical composition of meat
protein
carbohydrates
lipids
biochemical processes
 
Description Навчальний посібник підготовлений відповідно програми з дисципліни «Біохімія мяса і мясних продуктів» (2004 р.). У навчальному посібнику розкритий біохімічний склад білків, жирів, вуглеводів та інших складових м'яса та м'ясопродуктів. Проаналізований вплив факторів зовнішнього і внутрішнього середовища на м'ясо. Показана зміна властивостей м'яса під час зберігання та технологічної обробки.
Учебное пособие подготовлено в соответствии программы по дисциплине «Биохимия мяса и мясных продуктов» (2004 г.). В учебном пособии раскрыт биохимический состав белков, жиров, углеводов и других составляющих мяса и мясопродуктов. Проанализировано влияние факторов внешней и внутренней среды на мясо. Показано изменение свойств мяса при хранении и технологической обработки.
Manual prepared under the program on the subject "Biochemistry of meat and meat products" (2004). In the manual revealed the biochemical composition of protein, fat, carbohydrates and other components of meat and meat products. The influence of factors external and internal environment for meat. The change of properties of the meat during storage and processing.
 
Date 2016-04-28T13:10:00Z
2016-04-28T13:10:00Z
2013
 
Type Schoolbook
 
Identifier Власенко В. В. Біохімія м’яса : [навч. посіб.] / В. В. Власенко, В. П. Славов, О. І. Шубенко. – Житомир : Вид-во ЖДУ ім. І. Франка, 2013. – 170 с.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/4018
 
Language uk
 
Publisher Житомирський державний університет імені І. Франка; Житомирський національний агроекологічний університет