Технології виробництва продукції рослинництва. Частина 2
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
View Archive InfoField | Value | |
Title |
Технології виробництва продукції рослинництва. Частина 2
|
|
Creator |
Смаглій, О. Ф.
Дідора, В. Г. Храпійчук, П. П. Куян, В. Г. Кривіч, Н. Я. Синецький, В. Г. Журавель, С. В. Пелехатий, В. М. Кропивницький, Р. Б. Деребон, І. Ю. Храпійчук, І. П. Пелехата, Н. П. Смаглий, О. Ф. Дидора, В. Г. Храпийчук, П. П. Кривич, Н. Я. Синецкий, В. Г. Пелехатый, В. Н. Кропивницкий, Р. Б. Деребон, И. Ю. Храпийчук, И. П. Пелехатая, Н. П. Smaglij, О. Didora, V. Hrapijchuk, P. Kuyan, V. Kryvich, N. Synesc’kyj, V. Zhuravel’, S. Pelehatyj, V. Kropyvnysc’kyj, R. Derebon, I. Hrapijchuk, I. Pelehata, N. |
|
Subject |
буряки цукрові
картопля льон-довгунець цикорій соняшник ріпак озимий свекла сахарная картофель лен-долгунец цикорий подсолнечник рапс озимый sugar beets potatoes flax endive sunflower winter rape |
|
Description |
У посібнику згідно навчальної програми наведено класифікацію польових культур, їх господарське значення, біологічні і морфологічні особливості. Висвітлено особливості ресурсозберігаючих технологій вирощування основних сільськогосподарських культур (польових, овочевих, плодових ) Для студентів та викладачів вищих навчальних закладів ІІ –ІV рівнів акредитації економічних, агрономічних та інженерних спеціальностей наукових співробітників, керівників і спеціалістів аграрного виробництва. В пособии в соответствии с учебной программой приведена классификация полевых культур, их хозяйственное значение, биологические и морфологические особенности. Наведены особенности ресурсосберегающих технологий выращивания основных сельскохозяйственных культур (полевых, овощных, плодовых). Для студентов и преподавателей высших учебных заведений ІІ–ІV уровней аккредитации экономических, агрономических и инженерных специальностей, научных сотрудников, руководителей и специалистов аграрного производства. The guide according to the classification of the curriculum field crops, their economic value, biological and morphological features. The specific features of resource-saving technologies of cultivation of major crops (field, vegetable, fruit) Students and academics II -IV accreditation economic, agronomic engineering graduates and researchers, managers and specialists of agricultural production. |
|
Date |
2016-04-29T05:20:37Z
2016-04-29T05:20:37Z 2012 |
|
Type |
Textbook
|
|
Identifier |
Технології виробництва продукції рослинництва. Ч. 2 : метод. посіб. з лаб.-практ. занять / О. Ф. Смаглій, В. Г. Дідора, П. П. Храпійчук [та ін.]. – Житомир : ЖНАЕУ, 2012. – 305 с.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/4023 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет
|
|