Record Details

Технології виробництва продукції рослинництва. Частина 2

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Технології виробництва продукції рослинництва. Частина 2
 
Creator Смаглій, О. Ф.
Дідора, В. Г.
Храпійчук, П. П.
Куян, В. Г.
Кривіч, Н. Я.
Синецький, В. Г.
Журавель, С. В.
Пелехатий, В. М.
Кропивницький, Р. Б.
Деребон, І. Ю.
Храпійчук, І. П.
Пелехата, Н. П.
Смаглий, О. Ф.
Дидора, В. Г.
Храпийчук, П. П.
Кривич, Н. Я.
Синецкий, В. Г.
Пелехатый, В. Н.
Кропивницкий, Р. Б.
Деребон, И. Ю.
Храпийчук, И. П.
Пелехатая, Н. П.
Smaglij, О.
Didora, V.
Hrapijchuk, P.
Kuyan, V.
Kryvich, N.
Synesc’kyj, V.
Zhuravel’, S.
Pelehatyj, V.
Kropyvnysc’kyj, R.
Derebon, I.
Hrapijchuk, I.
Pelehata, N.
 
Subject буряки цукрові
картопля
льон-довгунець
цикорій
соняшник
ріпак озимий
свекла сахарная
картофель
лен-долгунец
цикорий
подсолнечник
рапс озимый
sugar beets
potatoes
flax
endive
sunflower
winter rape
 
Description У посібнику згідно навчальної програми наведено класифікацію польових культур, їх господарське значення, біологічні і морфологічні особливості. Висвітлено особливості ресурсозберігаючих технологій вирощування основних сільськогосподарських культур (польових, овочевих, плодових )
Для студентів та викладачів вищих навчальних закладів ІІ –ІV рівнів акредитації економічних, агрономічних та інженерних спеціальностей наукових співробітників, керівників і спеціалістів аграрного виробництва.
В пособии в соответствии с учебной программой приведена классификация полевых культур, их хозяйственное значение, биологические и морфологические особенности. Наведены особенности ресурсосберегающих технологий выращивания основных сельскохозяйственных культур (полевых, овощных, плодовых).
Для студентов и преподавателей высших учебных заведений ІІ–ІV уровней аккредитации экономических, агрономических и инженерных специальностей, научных сотрудников, руководителей и специалистов аграрного производства.
The guide according to the classification of the curriculum field crops, their economic value, biological and morphological features. The specific features of resource-saving technologies of cultivation of major crops (field, vegetable, fruit)
Students and academics II -IV accreditation economic, agronomic engineering graduates and researchers, managers and specialists of agricultural production.
 
Date 2016-04-29T05:20:37Z
2016-04-29T05:20:37Z
2012
 
Type Textbook
 
Identifier Технології виробництва продукції рослинництва. Ч. 2 : метод. посіб. з лаб.-практ. занять / О. Ф. Смаглій, В. Г. Дідора, П. П. Храпійчук [та ін.]. – Житомир : ЖНАЕУ, 2012. – 305 с.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/4023
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет