Record Details

Визначення основних факторів, що впливають на кількість доступної соломи для переробки

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Визначення основних факторів, що впливають на кількість доступної соломи для переробки
 
Creator Кухарець, В. В.
Сарана, В. В.
Кухарец, В. В.
Kukharets, V.
Sarana, V.
 
Subject побічна продукція
солома
фактори
модель
тренд
урожайність
побочная продукция
факторы
урожайность
collateral production
straw
factors
model
trend
productivity
 
Description На основі економетричної моделі встановлено оцінку впливу основних факторів вирощування зернових культур на кількість доступної побічної продукції для переробки (соломи); визначено тенденцію зміни урожайності та прогнозні значення урожайності зернових культур.
На основе економетричной модели установлена оценка влияния основных факторов выращивания зерновых культур на количество доступной побочной продукции (соломы); определенно тенденцию изменения урожайности и прогнозные значения урожайности зерновых культур.
On a basis econometric models the estimation of influence of major factors of cultivation of grain crops on quantity of accessible collateral production (straw) is established; definitely tendency of change of productivity and predictable values of productivity of grain crops.
 
Date 2016-06-06T12:56:24Z
2016-06-06T12:56:24Z
2010
 
Type Article
 
Identifier Кухарець В. В. Визначення основних факторів, що впливають на кількість доступної соломи для переробки / В. В. Кухарець, В. В. Сарана // Наук. вісн. НУБіП України. – 2010. – Вип. 144, ч. 3. – С. 227–231.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/4454
 
Language uk
 
Publisher Національний університет біоресурсів і природокористування України