Record Details

Основи переробки продукції тваринництва в домашніх умовах

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Основи переробки продукції тваринництва в домашніх умовах
 
Creator Ковальчук, В. І.
Славов, В. П.
Кривий, М. М.
Кальчук, Л. А.
Біденко, В. М.
Вербельчук, С. П.
Ковальчук, В. И.
Кривой, М. Н.
Биденко, В. Н.
Kovalchuk, V.
Slavov, V.
Kryvyi, M.
Kalchuk, L.
Bidenko, V.
Verbelchuk, S.
 
Subject сировина
м'ясо
яловичина
свинина
баранина
птиця
риба
яйця
контроль якості
переробка м'яса
переробка м'ясної сировини
сырье
мясо
говядина
птица
рыба
яйца
контроль качества
переработка мяса
переработка мясного сырья
raw
meat
beef
pork
lamb
poultry
fish
eggs
quality control
processed meat
processed raw meat
 
Description Навчальний посібник підготовлений згідно програми з дисципліни «Технологія переробки продукції тваринництва» (2001 р.). У навчальному посібнику описано харчову цінність м'яса різних видів тварин і птиці, риби та яєць, а також їх переробку в домашніх умовах. Крім того, дано корисні поради по методах забою тварин і птиці. Особливий інтерес становлять способи зберігання продуктів тваринництва. Наведено рецепти приготування ковбас, копченостей, страв із м'яса тварин, птиці, риби і яєць.
Учебное пособие подготовлено согласно программы по дисциплине «Технология переработки продукции животноводства» (2001 г.). В учебном пособии описаны пищевую ценность мяса различных видов животных и птицы, рыбы и яиц, а также их переработку в домашних условиях. Кроме того, даны полезные советы по методам убоя животных и птицы. Особый интерес представляют способы хранения продуктов животноводства. Приведены рецепты приготовления колбас, копченостей, блюд из мяса животных, птицы, рыбы и яиц.
A training manual prepared by the program on discipline "Technology of processing of livestock products" (2001). The textbook describes the nutritional value of meat of different species of animals and birds, fish, and eggs, as well as their processing in the home. In addition, given useful tips on methods of slaughtering animals and poultry. Of particular interest are the methods of storage of animal products. Provides recipes for sausages, smoked meats, dishes with meat, poultry, fish and eggs.
 
Date 2016-04-28T10:06:36Z
2016-04-28T10:06:36Z
2014
 
Type Schoolbook
 
Identifier Основи переробки продукції тваринництва в домашніх умовах : [навч. посіб.] / В. І. Ковальчук, В. П. Славов, М. М. Кривий [та ін.]. – Житомир : Вид-во ЖДУ ім. І. Франка, 2014. – 200 с.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/4013
 
Language uk
 
Publisher Житомирський державний університет імені І. Франка; Житомирський національний агроекологічний університет