Біохімія молока та молочних продуктів
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
View Archive InfoField | Value | |
Title |
Біохімія молока та молочних продуктів
|
|
Creator |
Славов, В. П.
Шубенко, О. І. Ковальчук, T. I. Slavov, V. Shubenko, O. Kovalchuk, T. Шубенко, О. И. Ковальчук, Т. И. |
|
Subject |
молоко
хімічний склад молочний жир суха речовина консистенція молока лактоза сухий знежирений молочний залишок milk chemical composition suckling fat dry substance consistency of milk lactose the dry is fat free suckling remain химический состав молочный жир сухое вещество консистенция молока сухой обезжиренный молочный остаток |
|
Description |
У навчальному посібнику розкритий хімічний склад, фізико-хімічні властивості молока та фізико-хімічні зміни при зберіганні і технологічній обробці молока. Викладені біохімічні та фізико-хімічні процеси при виробництві кисломолочних продуктів, масла, сиру і молочних консервів. Докладно описані біохімічні аспекти виникнення вад молочних продуктів, основні методи контролю якості молока та молочних продуктів, а також нормативні документи, які використовуються для визначення основних показників якості молока та молочних продуктів. В учебном пособии раскрыт химический состав, физико-химические свойства молока и физико-химические изменения при хранении и технологической обработке молока. Изложены биохимические и физико-химические процессы при производстве кисломолочных продуктов, масла, сыра и молочных консервов. Обстоятельно описаны биохимические аспекты возникновения изъянов молочных продуктов, основные методы контроля качества молока и молочных продуктов, а также нормативные документы, которые используются для определения основных показателей качества молока и молочных продуктов In train aid chemical composition, is exposed physical and chemical properties of milk and physical and chemical changes at storage and technological treatment of milk. Biochemical and physical and chemical processes are expounded at the production of soul-milk foods, oil, cheese and sucklings can food. The biochemical aspects of origin of defects of dairies, basic methods of control of quality of milk and dairies, and also normative documents that is used for determination of basic indexes of quality of milk and dairies, are thoroughly described |
|
Date |
2016-04-18T08:02:34Z
2016-04-18T08:02:34Z 2013 |
|
Type |
Schoolbook
|
|
Identifier |
Славов В. П. Біохімія молока та молочних продуктів : навч. посіб. / В. П. Славов, О. І. Шубенко, Т. І. Ковальчук. – Житомир : Вид-во ЖДУ ім. І. Франка, 2013. – 208 с.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/3885 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Видавництво Житомирського державного університету імені І. Франка
|
|