Record Details

Біохімія молока та молочних продуктів

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Біохімія молока та молочних продуктів
 
Creator Славов, В. П.
Шубенко, О. І.
Ковальчук, T. I.
Slavov, V.
Shubenko, O.
Kovalchuk, T.
Шубенко, О. И.
Ковальчук, Т. И.
 
Subject молоко
хімічний склад
молочний жир
суха речовина
консистенція молока
лактоза
сухий знежирений молочний залишок
milk
chemical composition
suckling fat
dry substance
consistency of milk
lactose
the dry is fat free suckling remain
химический состав
молочный жир
сухое вещество
консистенция молока
сухой обезжиренный молочный остаток
 
Description У навчальному посібнику розкритий хімічний склад, фізико-хімічні властивості молока та фізико-хімічні зміни при зберіганні і технологічній обробці молока. Викладені біохімічні та фізико-хімічні процеси при виробництві кисломолочних продуктів, масла, сиру і молочних консервів.
Докладно описані біохімічні аспекти виникнення вад молочних продуктів, основні методи контролю якості молока та молочних продуктів, а також нормативні документи, які використовуються для визначення основних показників якості молока та молочних продуктів.
В учебном пособии раскрыт химический состав, физико-химические свойства молока и физико-химические изменения при хранении и технологической обработке молока. Изложены биохимические и физико-химические процессы при производстве кисломолочных продуктов, масла, сыра и молочных консервов. Обстоятельно описаны биохимические аспекты возникновения изъянов молочных продуктов, основные методы контроля качества молока и молочных продуктов, а также нормативные документы, которые используются для определения основных показателей качества молока и молочных продуктов
In train aid chemical composition, is exposed physical and chemical properties of milk and physical and chemical changes at storage and technological treatment of milk. Biochemical and physical and chemical processes are expounded at the production of soul-milk foods, oil, cheese and sucklings can food. The biochemical aspects of origin of defects of dairies, basic methods of control of quality of milk and dairies, and also normative documents that is used for determination of basic indexes of quality of milk and dairies, are thoroughly described
 
Date 2016-04-18T08:02:34Z
2016-04-18T08:02:34Z
2013
 
Type Schoolbook
 
Identifier Славов В. П. Біохімія молока та молочних продуктів : навч. посіб. / В. П. Славов, О. І. Шубенко, Т. І. Ковальчук. – Житомир : Вид-во ЖДУ ім. І. Франка, 2013. – 208 с.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/3885
 
Language uk
 
Publisher Видавництво Житомирського державного університету імені І. Франка