Record Details

Амортизація – основа відтворення основного капіталу

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Амортизація – основа відтворення основного капіталу
 
Creator Гайдучок, Т. С.
Gayduchok, T.
 
Subject амортизація
основний капітал
відтворення
амортизация
основной капитал
воспроизводство
amortization
fixed assets
playback
 
Description В статті розглянуто амортизаційну політику підприємства в контексті відтворення основного капіталу. Розкрито зарубіжний досвід щодо амортизаційного механізму для сільськогосподарського товаровиробника.
Амортизаційна політика на нинішньому етапі розвитку ринкової економіки є найважливішим питанням господарської та фінансової діяльності будь-якого суб'єкта господарювання. У даних умовах вона постійно перебуває в полі зору як окремо взятого підприємства, так і держави в цілому. Амортизаційна політика повинна бути спрямована на підвищення фінансової зацікавленості суб'єктів господарювання у здійсненні інвестицій в основний капітал за рахунок коштів власних амортизаційних фондів.
В статье рассмотрено амортизационную политику предприятия в контексте воспроизводства основного капитала. Раскрыто зарубежный опыт амортизационного механизма для сельскохозяйственного товаропроизводителя.
In the article the depreciation policy of the enterprise in the context of reproduction of capital. Foreign experience reveals the depreciation on machinery to agricultural producers.
 
Date 2016-05-06T06:35:57Z
2016-05-06T06:35:57Z
2004
 
Type Article
 
Identifier Гайдучок Т. С. Амортизація – основа відтворення основного капіталу / Т. С. Гайдучок // Вісник Харквського нац. аграр. ун-ту. Сер. Економіка АПК і природокористування. – 2004. – № 9. – С. 278–283.
966-8457-20-Х
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/4073
 
Language uk
 
Publisher Харківський національний аграрний університет імені В. В. Докучаєва