Record Details

Реформованим сільськогосподарським підприємствам – новий ринок вітчизняної техніки

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Реформованим сільськогосподарським підприємствам – новий ринок вітчизняної техніки
 
Creator Гайдучок, Т. С.
Gayduchok, T.
 
Subject реформування
сільськогосподарська техніка
реформирование
сельскохозяйственная техника
reform
farming
 
Description Розглянуто процес технічного оснащення реформованих сільськогосподарських підприємств новою технікою. Розкрито шляхи покращення становища на ринку сільськогосподарської техніки.
Аграрні перетворення, що проводяться на селі згідно з Указом Президента України від 3 грудня 1999 року No1529 "Про невідкладні заходи щодо прискорення реформування аграрного сектора економіки" об'єктивно призводить до зменшення розмірів сільськогосподарських підприємств, а це в свою чергу, веде до збільшення загальної потреби в сільськогосподарській техніці. Однією з головних перешкод на шляху реформування виробничих відносин на селі, проведення земельної реформи, на наш погляд, є не тільки недостатня забезпеченість сільгосптоваровиробників власною сільськогосподарською технікою, але відсутність в них впевненості, що необхідні механізовані роботи на їх замовлення будуть виконані в певні строки та з високою якістю.
Рассмотрен процесс технического оснащения реформированных сельскохозяйственных предприятий новой техникой. Раскрыто пути улучшения положения на рынке сельскохозяйственной техники.
The process of technical equipment of agricultural enterprises new technology. Reveals ways to improve the situation in the market of agricultural machinery.
 
Date 2016-05-06T06:10:14Z
2016-05-06T06:10:14Z
2001
 
Type Article
 
Identifier Гайдучок Т. С. Реформованим сільськогосподарським підприємствам – новий ринок вітчизняної техніки / Т. С. Гайдучок // Вісник Харківського держ. аграр. ун-ту. Сер. Економіка АПК і природокористування. – 2001. – № 6. – С. 280–282.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/4072
 
Language uk
 
Publisher Харківський національний аграрний університет імені В. В. Докучаєва