Реструктуризація підприємств хлібопродуктового підкомплексу як чинник підвищення їх конкурентоспроможності
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
View Archive InfoField | Value | |
Title |
Реструктуризація підприємств хлібопродуктового підкомплексу як чинник підвищення їх конкурентоспроможності
|
|
Creator |
Плотнікова, М. Ф.
Plotnikova, M. |
|
Subject |
хлібопродуктовий підкомплекс
економічна ефективність реструктуризація конкурентоспроможність підприємства хлібопродуктового підкомплексу |
|
Description |
The article tells about development of bread production subcomplex in Zhytomyr region in a dynamics, it also describes problem moments of its functioning in markets conditions. The paper also gives the cost price for production efficiency of bread production subcomplex in locate. It offers arguments of production efficiency.
Наведено основні риси розвитку хлібопродуктового підкомплексу Житомирської області, а також проблемні моменти його функціонування в ринкових умовах. Розкрито основні підходи до підвищення економічної ефективності функціонування підприємств підкомплексу за рахунок механізму структуризації на локальному рівні. |
|
Date |
2016-03-21T10:36:03Z
2016-03-21T10:36:03Z 2007 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Плотнікова М. Ф. Реструктуризація підприємств хлібопродуктового підкомплексу як чинник підвищення їх конкурентоспроможності / М. Ф. Плотнікова // Науковий вісник Національного аграрного університету. – 2007. – Вип. 110, ч. 2. – С. 266–269.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/3651 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Національний аграрний університет
|
|