Record Details

Реструктуризація підприємств хлібопродуктового підкомплексу як чинник підвищення їх конкурентоспроможності

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Реструктуризація підприємств хлібопродуктового підкомплексу як чинник підвищення їх конкурентоспроможності
 
Creator Плотнікова, М. Ф.
Plotnikova, M.
 
Subject хлібопродуктовий підкомплекс
економічна ефективність
реструктуризація
конкурентоспроможність
підприємства хлібопродуктового підкомплексу
 
Description The article tells about development of bread production subcomplex in Zhytomyr region in a dynamics, it also describes problem moments of its functioning in markets conditions. The paper also gives the cost price for production efficiency of bread production subcomplex in locate. It offers arguments of production efficiency.
Наведено основні риси розвитку хлібопродуктового підкомплексу Житомирської області, а також проблемні моменти його функціонування в ринкових умовах. Розкрито основні підходи до підвищення економічної ефективності функціонування підприємств підкомплексу за рахунок механізму структуризації на локальному рівні.
 
Date 2016-03-21T10:36:03Z
2016-03-21T10:36:03Z
2007
 
Type Article
 
Identifier Плотнікова М. Ф. Реструктуризація підприємств хлібопродуктового підкомплексу як чинник підвищення їх конкурентоспроможності / М. Ф. Плотнікова // Науковий вісник Національного аграрного університету. – 2007. – Вип. 110, ч. 2. – С. 266–269.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/3651
 
Language uk
 
Publisher Національний аграрний університет