Record Details

Формування доз опромінення мешканців радіоактивно забруднених територій за рахунок овочевої продукції

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Формування доз опромінення мешканців радіоактивно забруднених територій за рахунок овочевої продукції
 
Creator Романчук, Л. Д.
Romanchuk, L.
 
Subject стронцій-90
цезій-137
питома активність
овочева продукція
доза опромінення
 
Description Наведено результати досліджень щодо внеску радіонуклідів з овочевою продукцією у формування дозового навантаження на організм мешканців критичних населених пунктів північних районів Житомирщини. Встановлено, що питома активність 137Cs і 90Sr в овочевій продукції варіювала в межах 31,4–2,1 і 15,8–0,6 Бк/кг відповідно. Внесок її в дозу опромінення за 137Cs становив 17,7–0,32%, за 90Sr — 48,1–12,4%.
 
Date 2016-04-08T06:13:26Z
2016-04-08T06:13:26Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Романчук Л. Д. Формування доз опромінення мешканців радіоактивно забруднених територій за рахунок овочевої продукції / Л. Д. Романчук // Вісник аграрної науки. – 2013. – № 4 (722). – С. 47–50.
2308-9377
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/3784
 
Language uk
 
Publisher Національна академія аграрних наук України