Record Details

Якість молока та м’яса сільськогосподарських підприємств Житомирського регіону в контексті євроінтеграційних вимог

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Якість молока та м’яса сільськогосподарських підприємств Житомирського регіону в контексті євроінтеграційних вимог
 
Creator Грабчук, І. Ф.
Грабчук, И. Ф.
Grabchuk, І.
 
Subject якість
молоко
м’ясо
показники безпеки
стандарти
конкурентоспроможність
допустимий рівень
вимоги
качество
мясо
показатели безопасности
стандарты
конкурентоспособность
допустимый уровень
требования
quality
milk
meat
safety indexes
standards
competition
possible level
requirement
 
Description Зосереджено увагу на проблемах зростання якості молока і м’яса у сільськогосподарських підприємствах усіх форм власності Житомирського регіону в контексті інтеграції України до Світової організації торгівлі та Європейського Союзу і визначено шляхи їх подолання.
Внимание сосредоточено на проблемах повышения качества молока и мяса в сельскохозяйственных предприятиях всех форм собственности Житомирского региона в контексте интеграции Украины во Всемирную организацию торговли и Европейский Союз и определены пути преодоления этих проблем.
The paper focuses on the problems of improving milk and meat quality at agriculture
enterprises of all forms of ownership in Zhytomyr region in the context of Ukraine’s integration into the World Trade Organization and European Union. It also determines the ways of solving the above problems.
 
Date 2016-06-29T12:37:27Z
2016-06-29T12:37:27Z
2008
 
Type Article
 
Identifier Грабчук І. Ф. Якість молока та м’яса сільськогосподарських підприємств Житомирського регіону в контексті євроінтеграційних вимог / І. Ф. Грабчук // Наук. вісн. Волинського нац. ун-ту ім. Л. Українки. Сер. Екон. науки. – 2008. – № 7. – С. 248–251.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/4719
 
Language uk
 
Publisher Волинський національний університет імені Лесі Українки