Якість молока та м’яса сільськогосподарських підприємств Житомирського регіону в контексті євроінтеграційних вимог
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
View Archive InfoField | Value | |
Title |
Якість молока та м’яса сільськогосподарських підприємств Житомирського регіону в контексті євроінтеграційних вимог
|
|
Creator |
Грабчук, І. Ф.
Грабчук, И. Ф. Grabchuk, І. |
|
Subject |
якість
молоко м’ясо показники безпеки стандарти конкурентоспроможність допустимий рівень вимоги качество мясо показатели безопасности стандарты конкурентоспособность допустимый уровень требования quality milk meat safety indexes standards competition possible level requirement |
|
Description |
Зосереджено увагу на проблемах зростання якості молока і м’яса у сільськогосподарських підприємствах усіх форм власності Житомирського регіону в контексті інтеграції України до Світової організації торгівлі та Європейського Союзу і визначено шляхи їх подолання.
Внимание сосредоточено на проблемах повышения качества молока и мяса в сельскохозяйственных предприятиях всех форм собственности Житомирского региона в контексте интеграции Украины во Всемирную организацию торговли и Европейский Союз и определены пути преодоления этих проблем. The paper focuses on the problems of improving milk and meat quality at agriculture enterprises of all forms of ownership in Zhytomyr region in the context of Ukraine’s integration into the World Trade Organization and European Union. It also determines the ways of solving the above problems. |
|
Date |
2016-06-29T12:37:27Z
2016-06-29T12:37:27Z 2008 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Грабчук І. Ф. Якість молока та м’яса сільськогосподарських підприємств Житомирського регіону в контексті євроінтеграційних вимог / І. Ф. Грабчук // Наук. вісн. Волинського нац. ун-ту ім. Л. Українки. Сер. Екон. науки. – 2008. – № 7. – С. 248–251.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/4719 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Волинський національний університет імені Лесі Українки
|
|