Забезпечення конкурентоспроможності виробництва хмелю в Житомирській області
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
View Archive InfoField | Value | |
Title |
Забезпечення конкурентоспроможності виробництва хмелю в Житомирській області
|
|
Creator |
Куровська, Н. О.
Палига, В. Д. Kurovska, N. |
|
Subject |
хмелярство
хмелепродукція хмелесировина пивоварна промисловость конкурентоспроможність продукції хмелярства |
|
Description |
Розглянуто умови забезпечення конкурентоспроможності виробництва хмелю. Визначено основні фактори, які формують якісні властивості хмелю. Обґрунтовано основні шляхи забезпечення необхідного рівня конкурентоспроможності вітчизняної хмелепродукції. |
|
Date |
2015-04-14T12:26:26Z
2015-04-14T12:26:26Z 2010 |
|
Type |
Conference materials
|
|
Identifier |
Куровська Н. О. Забезпечення конкурентоспроможності виробництва хмелю в Житомирській області / Н. О. Куровська, В. Д. Палига // Розвиток агробізнесу в Україні: проблеми, пріоритети, перспективи : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., присвяч. 10-річчю ф-ту аграр. менеджменту, 25–27 берез. 2010 р. – Житомир : Вид-во ЖДУ ім. І. Франка, 2010. – С. 235–238.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/2208 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський державний університет ім. І. Франка
|
|