Розвиток інноваційної діяльності підприємств м’ясопереробної галузі
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
View Archive InfoField | Value | |
Title |
Розвиток інноваційної діяльності підприємств м’ясопереробної галузі
|
|
Creator |
Теленчук, В. С.
|
|
Subject |
інновації
м’ясопереробні підприємства м’ясопереробна галузь інвестиції виробництво м’яса конкурентоспроможність продукції |
|
Description |
Розглянуто питання розвитку інноваційної діяльності м’ясопереробних підприємств Житомирської області. Проведені дослідження важливих проблем інноваційної діяльності та запропоновано шляхи її активізації, що дасть змогу значно підвищити рівень інноваційної активності даних підприємств.
|
|
Date |
2015-03-18T13:06:44Z
2015-03-18T13:06:44Z 2010 |
|
Type |
Conference materials
|
|
Identifier |
Теленчук В. С. Розвиток інноваційної діяльності підприємств м’ясопереробної галузі / В. С. Теленчук // Розвиток агробізнесу в Україні: проблеми, пріоритети, перспективи : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., присвяч. 10-річчю ф-ту аграр. менеджменту, 25–27 берез. 2010 р. – Житомир : Вид-во ЖДУ ім. І. Франка, 2010. – С. 151–155.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/1933 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський державний університет ім. І. Франка
|
|