Досвід споживчих кооперативів США: особливості організації і діяльності «Oklahoma food cooperative»
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
View Archive InfoField | Value | |
Title |
Досвід споживчих кооперативів США: особливості організації і діяльності «Oklahoma food cooperative»
|
|
Creator |
Пантелеймоненко, А. О.
|
|
Subject |
сервісні кооперативи
кооперативні відносини |
|
Description |
Відображено особливості організації і діяльності «Оklahoma food cooperative» (США, штат Оклохома). Обґрунтовано можливість успішного забезпечення економічних інтересів товаровиробників і споживачів у межах споживчого кооперативу. Акцентовано на важливості урахування досвіду названого кооперативу в українській кооперативній практиці.
|
|
Date |
2015-03-02T12:20:48Z
2015-03-02T12:20:48Z 2012 |
|
Type |
Conference materials
|
|
Identifier |
Пантелеймоненко А. О. Досвід споживчих кооперативів США: особливості організації і діяльності «Oklahoma food cooperative» / А. О. Пантелеймоненко // Кооперативний маркетинг в агробізнесі: проблеми і перспективи розвитку в Україні : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., присвяч. Міжнар. року кооперативів, 5–7 квіт. 2012 р. – Житомир : ЖНАЕУ, 2012. – С. 369–373.
978-966-8706-61-5 http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/1588 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет
|
|