Визначення потенційних напрямів розвитку переробних обслуговуючих кооперативів в ланцюгу формування м’ясної продукції
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
View Archive InfoField | Value | |
Title |
Визначення потенційних напрямів розвитку переробних обслуговуючих кооперативів в ланцюгу формування м’ясної продукції
|
|
Creator |
Шукалович, В. Ф.
|
|
Subject |
переробні обслуговуючі кооперативи
етапи переробного кооперативу |
|
Description |
На основі систематизації технологічного процесу переробки м’ясної продукції, вивчення ринку засобів виробництва для його здійснення сформовано схему потенційних напрямів розвитку переробних обслуговуючих кооперативів. Ідентифіковано основні ризики та можливості формування вартості продукції на кожному з визначених етапів розвитку.
|
|
Date |
2015-02-11T12:16:28Z
2015-02-11T12:16:28Z 2014 |
|
Type |
Conference materials
|
|
Identifier |
Шукалович В. Ф. Визначення потенційних напрямів розвитку переробних обслуговуючих кооперативів в ланцюгу формування продукції / В. Ф. Шукалович // Кооперативні читання: 2014 : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., 27–29 берез. 2014 р. – Житомир : ЖНАЕУ, 2014. – С. 106–109.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/1013 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет
|
|