Record Details

Формування продуктивності сортів гірчиці білої залежно від агротехнічних прийомів вирощування

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Формування продуктивності сортів гірчиці білої залежно від агротехнічних прийомів вирощування
 
Creator Дерев’янський, В. П.
Ліщук, О. А.
Ковальчук, Н. В.
Derevyanskiy, V.
Lishchuk, O.
Kovalchuk, N.
 
Subject гірчиця біла
сидеральні добрива
інокуляція
біопрепарати
продуктивність
white mustard
syderal fertilizing
inoculation
biologicals
productivity
 
Description The results of the researches of the effects of the complex biologicals, syderal appliences and auxesis of the microbiological origin for processing seeds and crops on the white mustard productivity in the Western forest steppe zone. It has been determined that the highest yield seed of the white mustard Podolyanka (1,66–1,69 t/ha) was received with inoculation of the seeds by biologicals Polimiksobacterin and Albobacterin and with spraying of crops by auxesis Kladostym in the case of bringing in the syderal fertilizing, that is more on 13–15 % in comparison without bringing in the syderal fertilizing.
Наведено результати досліджень впливу комплексних біопрепаратів, сидеральних добрив та стимуляторів росту мікробіологічного походження за обробки насіння та посівів на продуктивність гірчиці білої в умовах Західного Лісостепу. Встановлено, що найвищу урожайність насіння гірчиці білої сорту Подолянка (1,66–1,69 т/га) було отримано за інокуляції насіння біопрепаратами Поліміксобактерин та Альбобактерин та обприскування посівів стимулятором росту Кладостим на фоні заробки сидеральних добрив, що на 13–15 % більше порівняно із фоном без заробки сидеральних добрив.
 
Date 2015-02-02T13:52:05Z
2015-02-02T13:52:05Z
2014
 
Type Article
 
Identifier Дерев’янський В. П. Формування продуктивності сортів гірчиці білої залежно від агротехнічних прийомів вирощування / В. П. Дерев’янський, О. А. Ліщук, Н. В. Ковальчук // Вісник ЖНАЕУ. – 2014. – № 1 (39), т. 1. – С. 31-39.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/682
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет