Record Details

М'ясні якості бугайців та концентрація 137Cs в яловичині при використанні в раціоні різних високобілкових кормів

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title М'ясні якості бугайців та концентрація 137Cs в яловичині при використанні в раціоні різних високобілкових кормів
 
Creator Костанецька, Ю. В.
Kostanezka, Y.
 
Description In scientifically – economic experience it is set that the extruded grain of diaper at including of him to the rations of bull-calves for indemnification of deficit of protein after the productive action prevails a sunflower mill cake (on 6,8 %), not little negative influence on for slaughter qualities of zoons and instrumental in the decline of specific activity of 137Сs in a beef on 14,1 %.
У науково-господарському досліді встановлено, що екструдоване зерно пелюшки при включенні його до раціонів бугайців для компенсації дефіциту протеїну за своєю продуктивною дією переважає соняшникову макуху (на 6,8 %), не мало негативного впливу на забійні якості тварин і сприяло зниженню питомої активності 137Сs в яловичині на 14,1 %.
 
Date 2014-08-05T06:53:21Z
2014-08-05T06:53:21Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Костанецька Ю. В. М'ясні якості бугайців та концентрація 137Cs в яловичині при використанні в раціоні різних високобілкових кормів / Ю. В. Костанецька // Вісник ЖНАЕУ. – 2012. – № 1, т. 1. – С. 376–381.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/310
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет