Організаційно-економічні засади створення сировинних зон для овочепереробних підприємств Київської області
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
View Archive InfoField | Value | |
Title |
Організаційно-економічні засади створення сировинних зон для овочепереробних підприємств Київської області
|
|
Creator |
Косовець, Г. М.
Kosovets, G. |
|
Description |
The organizational and economic bases of creation of the raw material areas for vegetables processing enterprises in Kyiv region have been substantiated. The economic effect of the the proposed system of bases for the development of vegetables production in the region has been calculated.
Обґрунтовано організаційно-економічні засади створення сировинних зон для овочепереробних підприємств Київської області. Розраховано економічний ефект від впровадження запропонованої системи заходів щодо розвитку овочівництва в регіоні. |
|
Date |
2014-06-19T12:15:45Z
2014-06-19T12:15:45Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Косовець Г. М. Організаційно-економічні засади створення сировинних зон для овочепереробних підприємств Київської області / Г. М. Косовець // Вісник ЖНАЕУ. – 2012. – № 2, т. 2. – С. 463–474.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/202 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет
|
|