Методика оцінки ефективності впровадження організаційних інновацій на підприємствах м’ясопереробної галузі
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
View Archive InfoField | Value | |
Title |
Методика оцінки ефективності впровадження організаційних інновацій на підприємствах м’ясопереробної галузі
|
|
Creator |
Теленчук, В. С.
Telenchuk, V. |
|
Description |
The essence of the algorithm of the evaluation effectiveness of organizational innovation. The method of evaluating the effectiveness of implementation of such innovation in enterprises of meat processing industry. The advantages of technique, which is the ability to take into account additional effects that may arise in the case of multiple innovations simultaneously.
Розглянуто алгоритм процесу оцінювання ефективності впровадження організаційних інновацій. Запропоновано методику оцінки ефективності впровадження даних інновацій на підприємствах м’ясопереробної галузі. Обґрунтовано перевагу методики, яка полягає в можливості врахування додаткових ефектів, що можуть виникнути у разі реалізації одночасно кількох інновацій. |
|
Date |
2014-06-19T10:27:51Z
2014-06-19T10:27:51Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Теленчук В. С. Методика оцінки ефективності впровадження організаційних інновацій на підприємствах м’ясопереробної галузі / В. С. Теленчук // Вісник ЖНАЕУ. – 2012. – № 2, т. 2. – С. 67–78.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/93 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет
|
|