Record Details

Дослідження переваг та недоліків використання рослинних відходів як сировини для отримання генераторного газу в порівнянні з іншими видами твердого палива, що використовується в газогенераторах

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Дослідження переваг та недоліків використання рослинних відходів як сировини для отримання генераторного газу в порівнянні з іншими видами твердого палива, що використовується в газогенераторах
 
Creator Лось, Л. В.
Іванцов, В. В.
Los, L.
Ivantsov, V.
 
Description The paper covers the classification of solid fuel types used for obtaining power gas, as well as the optimal indices of its gasification. The authors analyze the composition of power generator gas obtained from plant waste in comparison with other solid fuel types. The recommendations for preparing plant waste to gasification are given. The main indices of gasification of peat, lumber and plant waste for obtaining power gas are considered and compared.
Досліджено класифікацію видів твердого палива, що використовується для отримання силового газу та оптимальні показники його газифікації. Проаналізовано склад силового генераторного газу із рослинних відходів в порівнянні з іншими видами твердого палива. Дано рекомендації з підготовки рослинних відходів до газифікації. Розглянуто та порівняно основні показники газифікації торфу, деревини і рослинних відходів для отримання силового газу.
 
Date 2014-08-11T10:20:23Z
2014-08-11T10:20:23Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Лось Л. В. Дослідження переваг та недоліків використання рослинних відходів як сировини для отримання генераторного газу в порівнянні з іншими видами твердого палива, що використовується в газогенераторах / Л. В. Лось, В. В. Іванцов // Вісник ЖНАЕУ. – 2011. – № 1, т. 1. – С. 491–502.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/374
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет